Dečki, pomoć. G20 330i B48, da li uz heater module promijenit i kućište filtera ulja? Ima li tih djelova kod prodavaca ili mora da se poruči u Voli?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dečki, pomoć. G20 330i B48, da li uz heater module promijenit i kućište filtera ulja? Ima li tih djelova kod prodavaca ili mora da se poruči u Voli?
Kuciste, hladnjak i sve to.
Prema tome, šta da ti kažem?
U redu. Za djelove đe?
Imas pm.
Last edited by TAKUMI; 14-01-26 at 10:18.
Imamo li kakvog ludog naucnika, plasticara, da bi htio da se oproba u jednoj operaciji?Placam koliko kaze
Apsolutno nidje ne mogu da nabavim zadnji M sport branik za karavana, od olx.ba do makedonskih oglasa, do nasih, nema.Cak sam zvao po srbiji na ove sajtove dje se prodaju ove kopije, niko nema i ne moze da poruci za karavana.Za limuzinu mogu da nadjem za 3 minuta.
Za karavana i ako bude, samo zadnji branik bude 600-700e, dok se za limuzinu oba branika i bankine mogu naci za 250-300e.
Drug me castio zadnji M difuzor od njegovog F30...A onda smo krenuli da istrazujemo, i vidim da nije bas samo kod nas to problem, nego je generalno nestasica branika za karavane i originalnih i kopija...
Uglavnom moze da se napravi frankenstajn, okine se donji dio fabrickog branika, upasuje se ovaj difuzor i onda se izvari-iskituje ili jos bolje fiberglasom izravna..
I bude ok kad se zavrsi.
Ima li ko kod nas ko bi pokusao ovakvu operaciju? Meni nije problem zavrsna obrada, i farbanje, ali bi volio da neko precizno okine i barem ugrubo zavari.
Evo ga difuzor
A evo kako po internetima to rade:
![]()
Sve mi se cini da ces i ovo naucit da radis i da ces napravit bolje nego 80% majstora koji to naplacuje![]()
Nije iskljuceno, mada polako popustam sa zivcima, onda bih radje platio, posto sam krenuo nizbrdo mentalno
Evo se javio kolega Zrnojed, poslao sam mu neke informacije sto imam kako je ovaj ovo izveo...Mada je teze nego sto izgleda
Pa ako bude voljan, mozemo pokusat u mart, kad malo oduza dan i kad se proljepsa vrijeme...ako ne iskopam do tad nedje pravi M branik
Dado Banović, dobar lik i majstor, ulica najgrđa u gradu![]()
Sve preporuke za Dada , doktor primarius
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
https://www.instagram.com/reel/DTm1k...BhZXM2MDBjdA==
Lazareeee nisi jedini.
taj N63 je najgori BMWov benzinac koji su napravili
She is only here to annoy herself!
Dado je dobar i povoljan ali sad baš da je do te mjere pedantan, čini mi se da nije![]()
Probaj kod Blaža u zagorič, jeste skuplji ali ga hvale svi …
jes kad oće![]()
She is only here to annoy herself!
Trebaju mi TPMS senzori (4 kom.) za F48. Đe, kad, koliko?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Posalji mi broj sasije.
Banjo ima nekakve, rece mi za Senica 30€ komad, ugradnja i kodiranje ukljuceni.
Meni daje gresku na 2, vjerovatno su baterije crkle, pa razmisljam dal da ih pogasim ili da idem i mijenjam, muka me iz Bara mlatiti radi toga.
Vala nije puno, ako išta valjaju.
Stay salty.
Ja imam ove, sve radi...4 komada 25eura
Odma su mi se sinhronizovali, iskodirao sam da cita i temperaturu guma, i to pokazuje bas tacno
Plug and play su...nista ne treba da se kodira inace, nego sam ja cackao da vidim sta moze sve
![]()
Last edited by Laz; 21-01-26 at 21:16.
Super je to, samo ne mogu da čekam 15 dana dokle dođu. Tek je prvi dan, a već sam skoro poludio od onog obaviještenja.
Stay salty.
Ja se nisam sjetio kineza, ja mogu cekati, ne noram voziti taj auto.
Inace mozes i da ugasis to, bar privremeno ako imas odgovarajucu dijagnostiku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks