To ti pokazuje na vecinu auta zbog potrosnje pretpostavljam da se presalta u vecu. Eto vozim vise od 2 godine to nikad ne postujem. Vozim 3,pise saltaj 5....
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Možda nema veze sa clio/twingo, ali ako pretpostavimo da je teža od njih (škoda fabia mp 1000cmł,55KW) moje bi potrebe završavala. Sin mi je vozi već 3 godine, 80% grad 20% otvoreno po CG, ja je dva dana pozajmio od njega:PG-ski centar. Uz autoput 120 svuđe, ja i troje đece sa ski opremom unutra...potrošnja 7,5l. Nazad,kolko oćeš, jelte i ono se kotrlja nizbrdo, ali sam je na 130 držao...potrošnja 4,2l. Sin ove 3g. nikad nije imao primjedbe da mu je nešto slaba, mada uglavnom se dvoje voze u nju a i nije trkač. Bitno mu izgleda da ima auto podguz'cu i da stigne na odredište. Strpljenje mu je veće no moje
E,da, na bordu mu stoji potrošnja na zadnjih 700-800km, a to je ja mislim 90% podgoričkog asfalta,gužve,kratke relacije...7,6l
PS. Samo me nervira, a nadam se da on to ne uzima kao preporuku, ono sugerisanje koju brzinu da šaltaš...znači uzbrdo prema skijalištu idem u koloni 3-ćom, na 2.500rpm, tu se već muči zbog kolone,usporavamo, razmišljam da li u drugu da ubačim a on pokazuje da bi trebalo 4-tu šaltati?!?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 17-01-26 at 08:27.
Eto tako...kroz grad je vozim 3ćom on preporučuje 5-tu.
Ovo što reče dutch, pitaću druga što ima neke dijagnostike i na nju je ugasio start-stop da mu i to ugasi, jer momak je početnik pa možda vozi po tim preporukama borda, a mislim da bi to štetilo motoru
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Na Citroena je to u meniju za podesavanja prikaza na ekranu. Par klikova na radio cd uredjaju.
Nama je kangoo to imao, isto na neke apsurdno male obrtaje trazi vecu...Ali ako ga iskuliras, i stavis ciglu na gas, on ugasi lampicu, i posle kao da zna da oces da ga gazis, onda te savjetuje na 3800-4000rpm da saltas vecu
Jer petom uzbrdo auto od 90ks i 1400kg sa jos 500kg tereta tesko da moze na 1600 obrtaja
Ma moze to i u renaultovom meniju da se ugasi. Gasio tu gubu dosadnu![]()
Prozor vila
Ne zajebavaj,morali smo lignje ispoštovat'
Sent from my Volkswagen
Last edited by zrnojed2; 17-01-26 at 19:23.
James Tiberius Kirk
E svaka ti cast na detaljnom odgovoru.
Zahvaljujem.
Ja sam kocio majku dok se malo ne raspitam oko ovih motora.
Ja ne volim mnogo francuze ali eo sve su prilike da cu i ja zavrsit u jednog iskljucivo radi odrzavanja u aliance, i iz istih razloga majka uzima clia ili twinga, ima dobrih opcija za auta stara do 3 godine.
Ne moze se u HN vise ni biciklo odrzavat, a kamoli sta drugo.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Montirah rikverc kameru i slika je odlična, dok se ne upale kratka svjetla e onda je nikakva, kao da je iscijepana na 3 dijela...
Kamera spojena na zadnje rikvec svjetlo...
Insignia a karavan u pitanju...
Neka ideja?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Daj video.
Prema tome, šta da ti kažem?
Imas smetnje sa strujom...zaboravljate da novija kola imaju canbus magistrale i da komuniciraju, i da se ne moze bas svasta nesto nasumicno vezat kao nekad...
Jesi li vezao samo + na rikverc kameru?Dje si kacio - minus odnosno masu? Aj probaj minus da raskacis, dosta tih generckih kamera dobija minus odnosno masu direktno preko multimedije-cinc kabla, i onda kad jos zakacis onaj minus sa dzeka za napajanje nedje drugo, krene da brljavi...
Ako ne uspije, moraces da kupis filter za napajanje...
![]()
Video, kad uspijem da ugrabim auto... ne mogu doć na red od đece
Ovo s minusom moran da probam...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
planiram kupovinu nekog malog gradskog auta, nasao sam dobar Fiat Punto Evo 1.3multijet (2012 godiste) , moze li mi neko reci kakav ovaj motor i da li ovaj auto ima nekih poznatih mana?
Pucanje glave za pocetak.
Prema tome, šta da ti kažem?
Možete li mi preporučiti mehaničara za Mazdu, da baci pogled, gubi mi grijanje na ler ponekad, kad su veći obrtaji sve ok? Sjutra idem u Efel na kontrolni neki pregled, znam što će mi reći ali mislim da nije glava jer od XX simptoma ima samo taj![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/auto/...opivim-volanom
Kako je krenulo, prestace potreba za autoskolama...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks