E volim i ja tu trampu, ali isto pazi se sad jonija, vrijeba tu iza ćoška![]()
To što sam ja njemu tad učinjela i pomogla da se izvuče iz mulja neznanja bila je moja ljubav prema tome da se on izvuče iz mulja neznanja i centa nisam šćela da mu naplatim jer je siromah čoek što bi se reklo..u eure ali JBG..da se ne bi osjećao ka ***** posljednje na planeti mi je poklonio te smokve,i da ih odbijem nisam šćela da se ne bi još osjećao ka *****.Isto da se ja ne bi ka ***** osjećala od mene je dobija za iste smokve ubuduće litar rakije.A to što tebi neki doktori iz KBC-a prodaju u EURE pića od nekih tamo kojima su nožem i skalperom mlatari nad familiju to, to ti mačku o rep da okačiš.
OT Nukleus
![]()
Last edited by Bluemoon; 14-01-26 at 01:05.
Izmasakrirali smo temu sa jajima, a mene i dalje, uopšte nije blam. Malo drugačije, klinci vole a i pojedu čitavo jaje - kajgana sa šunkom, sirom i kečapom pa preklopljeno u tortilji, mi to zovemo kasadilja![]()
![]()
Moglo bi i jedno jaje na oko - preko, po sredini, kao na onoj pici![]()
Ti stavi jednog Saurona pa ga pojedi![]()
Cezar salata
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rovito, slanina, vrganj i svježe rotkvice.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 15-01-26 at 00:54.
Samo da malo okadim temu, biće riba i rižoto, petak je
![]()
Nakon ove salate dobijete takav glow look, da ako krenete u grad - bićete neodoljivi, i pitaćete se što vas svi gledaju, ne znajući, ni vi a ni oni, da je zbog ove salate.
#alomilice #kakosenažvakah
![]()
Pileća supa i sve ostalo...uz nju masline,bejbi kukuruz,aćeto balzamimo,tost hljeb i maslac.
I rovito jaje.
Last edited by Bluemoon; 18-01-26 at 01:55.
Ljepšu ćasu koristi 1 komšija za avlijanera jednog![]()
...
Oriz i piletina sa orizom.Jaje i sir neki polumasni sa Sjevera.
Ali najviše ubjedljivo što me raduje je ovo sirće od Zukle što pravi jedan moj prijatelj iz BP kad mi je stiglo zamirisa na tu jabuku a tek ukus brutalan.Te utopih rotkvice njega a mogla bi ne da bi mogla nego jedva čekam onaj @starwalker recept što si napisao da isto u isti okušam.
I da, dodam da sam presrećna što sam konačno suncokretovo ulje u potpunosti izbacila iz upotrebe domaća mast od mangulice ide apsolutno u sve što se pržanije tiče.![]()
Zukva
Neka moja improvizovana salata.Isprvo sam htjela bruskete, pa kao neki ketering ali na kraju..tost iscjeckan na kockice sa maslinovim uljem i bijelim lukom.Rotkvice/bejbi kukuruz/mocarela aćeto kremasti/parmeđano i domaćih par čvsraka u sve to.
Projara..ovog puta manje kukuruznog brašna radi mekšine od sira pljevaljski i mocarela.
I jogurt od kozijeg mlijeka.
Za danas:
Peceni bataci
Pohovanje lignje iz rerne
Cvekla kuvana na salatu
+ pravim sos od cesna, pece se sa lignjama, pa se hladi, pa se viljuskom pasira i doda se malo majoneza i soka od limuna, prilog za lignje
+ spanac, obaren, pa nasjeckan, i krckanje u prosulju dok ne postane kompaktan kao pire, a prije ovoga dinsta se cesan i malo brasna
+ pomfirtbice nas nekoliko na objed
I da se zasladimo, cokoladni mousse
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nije danas, no juče
Danas će biti tikvica brodići, punjeni sa bolonjez pa preko bešamel sosem + isto cvekla salata![]()
Lagane note - pileći file, brokoli kesa, carski mix kesa, bešamel, pesto, parmezan, njam.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks