Nema to veze sa razvodima i uzimanjima... Ako smanje buku nece biti primjetni a ako ne budu primjijeceni umrijece.
The more things change, the more they stay the same.
Mi kao Tajland a
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
@Mylene , kako ti se @Buva+gacce sad slatko smije i veli :"Ništa nije naučila ili nije ni bacila pogled na temu 'popravljate li sex' "
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 17-01-26 at 21:03.
I? Što ste se razvodili, ako jeste? Gdje su vam bile granice preko kojih se dalje nije moglo?
Ko smije? ;D
Ne mogu ja vani dok mi je Ljuke i Đotiša. A da forumaši znaju da pretjeraju, znaju. No dobro, svi smo prošli te mladalačke bubice, greota bi bilo ne pustit đecu da se izigraju. Moderatori dozvoljavaju, pa se možda neko i sjeti teme ponekad![]()
Last edited by Mylene; 17-01-26 at 23:16.
Ako niko nije psihopata od bracnih drugova bude tako. A nagledao sam se svakakvih varijacija po poznanicima/poznanicama
Bas uzasnih i porazavajucih stvari o kojima ne bih...
Mene zanima onaj famozni 'i u dobru i u zlu...' detalj. Koliko dugo danas se toleriše to 'zlo' prije nego se pocEpa vjenčani list?
The more things change, the more they stay the same.
Slabo
Mislim da niko nije iznenadjen
A jeste li primijetili da nijedna razvedena osoba nije rekla "vala ja sam kriv/a, nisam bio dobar/dobra u braku", nego je uvijek pljuvacina na drugu stranu. A posto poznajem te osobe, nema ko drugi biti kriv no oni, ali vazda o drugoj strani sve najgore
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A, sad i ti. Ni ja nisam meni kriv sto se razidjoh sa ovom ili onom. A njima jesam bice
Samo da se dohvatim racunara, pa ce i kuma dobit pride.
Presli ste mjeru dobrog ukusa.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
OT eto pa se pitate otkuda statistika u razvode a ja se pitam jel neke muškarce mama naučila žensko da poštuje.
Mislim se nije moja stvar to je prvo što sinčeka učim jer je baš gadno viđet muško koje žene ne poštuje.Pa takvi još uđu u brak.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Muskarci, zene, sve je to isti embrion. Tako da postujmo isti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks