Denis Methadzovic
068 809 441
Ima li ko u CG da ovo moze da napravi?
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Denis Methadzovic
068 809 441
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Poslao poruku čovjeku za neki cok što se raspitujem. I sad pita me lik sve i svašta kakva je zemlja šta đe kako itd. Ja mu reko druže plac kao plac obični livada, koja bi bila cijena po metru? Veli ne znam dok ne vidim, pa reko koliko je uobičajna cijena kad radite generalno? Veli ne zna dok ne vidim. Kakav debilni narod ovo ne može...
Vjerovatno ga zanima je li ravno ili ne, je li zemlja ili kamen i sl.
Postoji li neko iz PG ko bi napravio neke police za skladištenje? 3-4 metra visine
Pitanje - ima li ko preporuku za majstora koji bi mogao da izbusi u zid otvor za vrata, skine i premjesti postojeca vrata i zazdida prethodni otvor?
Dje je najpovoljniji materijal za pokrivanje kuce, od izolacije ,drvenarije do tigli
Gdje se moze kupiti brava sa kljucem za spoljna pvc vrata?
dje mogu kupiti onu sitnu mrezu (za komarnike) - malo parce
Znate li nekoga ko bi mogao kvalitetno da odradi biblioteku po mjeri, više zidova je u pitanju, od poda do plafona?
Super, hvala!
Zapravo, vjerovatno će taman toliko vremena (dva mjeseca, ako ne i više) proći dok pripremim odaju u koju treba da ide biblioteka. Imaću vas u vidu i pisaću vam kad do toga dođe.
Moze li preporuka za majstora da mi postavi dva PVC panela u kuhinji
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Preporuka za vodoinstalatera koji treba da se snadje u starogradnji gdje nije sve "plug and play"?
Dakle majstor, ne puki montazer.
Ne znam ni ja bez da te lazem. Receno mi je stare metalne cijevi, nastavci nestadnardni pa da se nesto izvede... Hvala
Ne znam scenu iz glave sad. Znas li nekog vodoinstatera?![]()
Evo ti ovaj Mesić je odličan,a bolji od njega je komšija 1 ali non stop je nešto zauzet,dacu ti broj ako ne dobiješ Mesića što kolege preporučuju.
A scena,pa kad je rekao onome da mu uljepša Santina...![]()
...
Mesic samo za osnovne stvari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks