Imamo li kakvog ludog naucnika, plasticara, da bi htio da se oproba u jednoj operaciji?Placam koliko kaze
Apsolutno nidje ne mogu da nabavim zadnji M sport branik za karavana, od olx.ba do makedonskih oglasa, do nasih, nema.Cak sam zvao po srbiji na ove sajtove dje se prodaju ove kopije, niko nema i ne moze da poruci za karavana.Za limuzinu mogu da nadjem za 3 minuta.
Za karavana i ako bude, samo zadnji branik bude 600-700e, dok se za limuzinu oba branika i bankine mogu naci za 250-300e.
Drug me castio zadnji M difuzor od njegovog F30...A onda smo krenuli da istrazujemo, i vidim da nije bas samo kod nas to problem, nego je generalno nestasica branika za karavane i originalnih i kopija...
Uglavnom moze da se napravi frankenstajn, okine se donji dio fabrickog branika, upasuje se ovaj difuzor i onda se izvari-iskituje ili jos bolje fiberglasom izravna..
I bude ok kad se zavrsi.
Ima li ko kod nas ko bi pokusao ovakvu operaciju? Meni nije problem zavrsna obrada, i farbanje, ali bi volio da neko precizno okine i barem ugrubo zavari.
Evo ga difuzor
A evo kako po internetima to rade:

Bookmarks