Zorz i Dajkovic jos im fali Kacevenda...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To ti i kazem. Politika umijece moguceg.
Zorz i Dajkovic jos im fali Kacevenda...
Last edited by NetworkMaster; 16-01-26 at 20:36.
Neću ih pitat je li ih blam dok su snimali ovo, ali bih pitao je li ih blam dok su gledali šta su snimali.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
UP: 18 učesnika okupljanja biće procesuirano, privedeno i više lica zbog incidenta u Gornjoj Gorici
Elem uglavno pocinje sportski ribolov
A dje je bio Bundeva da se on dohvati sa nekim...?
Sad mi veli bratanić-što je veli ovom čovjeku sa ušima...![]()
...
Nije mogao da rizikuje da naiđe na nekoga ko nije terminalno bolestan, nema trajni invaliditet i nema preko 60 godina.
Pošli smo mi po kyrcu skroz,kad nam se takvi išta pitaju...karikature,spodobe.
...
Sjećaš li se vremena kad si vjerovao da je pošten i naivan, samo malo bučan? Da nije kao ostali njegovi saborci?
Pipunu se davno viđelo isto što i Dritanu, Aleksi, Šaranoviću, Jakovu - da mentalno nijesu izašli iz srednje škole i tada stečenih kompleksa. A svakoga od njih metnusmo na vlast. Ispašće da je jedini dobitnik izbora 2020. Milo.
I dalje tvrdim da je (samo) jako loš glumac, pa ko se primi - primi (na tu njegovu glumu).
Last edited by Mylene; 16-01-26 at 22:21. Reason: Moradoh editovati.
Tu ste neđe, približan profil
Vjerujem da nije lako mrzjeti sopstvenu zemlju. Oslobodi se muka, idi tamo đe ti je ljepše
Ja neću niĐE da idem opisala sam FENOMENOLOGIJU Milana Kneževića a ti podmuklo veliŠ isti ste profil?
Baj d vej ođe mi je postalo najljepše, ođe sam i rođena.Ko si ti da me išćeruješ iz sopstvene države?
Ne da mi je ođe najljepše no me takvi ka ti mogu zastrašit nikako JBG.Veli, idi tamo đe ti je ljepše.![]()
Pipun izgleda kao da je tretiran pesticidima ove razmjere lica i uha,nosa,pogled...
![]()
Eto i takav vas face zajebava.
![]()
Реко би човјек да тебе зајебава највише. Једина га ти ноћас гуглујеш.![]()
Last edited by avet; 17-01-26 at 00:08.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kome je smiješan i koga zajebava eto mu ga,jeftini humor verbalno je i Novak Kilibarda bio doktor.Ima ponašanje dvorske lude.
Dokazuje da je nivo obrazovanja u Zeti nizak,majka mu bješe prosvjetni radnik?
Elementarna logika kaže da ako nešto prerađuje 💩💩💩 produkt je čistoća-nekog većeg nivoa od prvobitnog stanja.Bit protiv toga implicira da logika ne radi kako treba.
A i upitno je jesu li ovo samo legende
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=16044
Last edited by Xtraktor; 17-01-26 at 00:10.
Ja ga ne guglujem ja ga znam lično rekoh.
I mene apsolutno ne zajebava.Znam ko je lik.
Moža da ti koji i Dajkovića pratiš kroz društvene mreže da ti to nešto je ono što vidiš kroz društvene mreže.
A lik živi u Podgoricu kancelarija mu je kod texas bara.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Brzo se ovo zaboravilo
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/7229...racajnica.html
Izmedju ostalog potpisala Jelena Kljajević iz “demokratskog” narodnog fronta,iliti pipunove partije.
E kako ga ne izglasaše,no će nam sad pipun visit po ulica ka blokaderi i ćaciji po Srbiji. Ljeljek živi.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks