Cush mene 100... I 450
Niko nece iskoristiti nuklearno naoruzanje. Sve ostalo je raspodjela moci i mjerenje ciji je veci. Jedino kina ima strpljenja da ceka jos 100 god...
Cush mene 100... I 450
Čovječanstvo je doživjelo neki PIK u određenoj godini i u narednih n godina će jednostavno da nestane sa lica Zemlje.Ništa strašno samo se pomiriti sa faktima.
A ta godina je bila? Sedamdesete?
Nece niko bacit nuklearku jer ako baci nuklearku to znaci da njegovo dupe vise nece moci da pije moet okruzen lokalnim poltronima i prelijepim pripitim curama. Simple as that...
To je jasno no ovaj kako je krenuo eto ga i na Antarktik kad mu dupe zine a malo je nešto u pamet kratak i to je the end.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja mislim da je sve ovo farsa... Malo se oni izmedju sebe gurkaju i mjere... Svi prave pare..
Neko mslo manje, neko malo vise... Tu se neki procenti smjenjuju i to je to... Eto venecuela, eto iran... Oboje su bile pod ruskom "kontrolom" a sad cik pogodi nisu i sto uradise rusi? Popise vodke, pritisnise ukrajinu i eto... Ko sto moze i kad moze...
The end mcdonsldsu u Kazanju mozda. Korporativni ratovi i cao
Alavost i sve manje resursa na planeti na koje su navikli može ozbiljno dovesti do katastrofe ako krene na Antarktik koji je jedini štit planete.Da li ljudska alavost ima granica?Očito da nema.Inače, poništio je sve moguće da li on ili oni koji stoje iza njega sporazume možda je on prosto glupava maskota ali ono kuda ide politika Amerike ide đe ide u propast ne Planete no ljudkog roda.Planeta je daleko starija i bit će starija i dalje od jednog homo sapiensa idiotusa.
Ljudi su virus ove planete. Lijepo rece to lawrence fishburn ili ko li vec u matrixu. Ali necemo mi sami sebe spalit nuklearkom, prevelike smo guz*** za to. Idiotski je.. Bice to vise bolno...
Hugo Weaving je to rekao.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Komarci su najveći regulatori ljudske vrste no ni oni ne mogu da postignu koliko idiota ima na ovoj planeti.A ovi koje bi trebalo regulisati su najviše zaštićeni.Što bi Hemingvej reka kad bi znali kakve budale vode Čovječanstvo panika bi vas uhvatila.
Mene je prestala da hvata panika Čovječanstvo jednostavno treba da nestane sa lica planete kad ovaj Tramp drži žezlo trenutno nad cijelom planetom.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Znas li sto se meni cini da je fora? Meni se cini da je fora da tek sad covjecanstvo kapira psiholoske obmane zapadnog svijeta koje datiraju pd perioda nakon drugog svjetskog rata pa do novog milenijuma kad ke taj balon pukao... Ne znam cemu da se nadam sad... Svi vidimo da se izmislja nova realnost i da je sve matetijalno na svijetu trenutno kao na berzi ili kladionici... Bi li cudilo koga sad da amerika izmisli novu valutu i ukine dolar? Ne vjerujem... Bi li začudilo koga da se bitcoin uzdrma? Mozda malo manje nego da nestane dolar... I ovako mozemo sad da zamislimo jos 33 realne situacije. A sta to znaci? E ajde da vas ne navodim, vi razmislite sami..
Ne kazem da nisi u pravu. Ali gledaj ovako, americke baze su tu da budu napadnute, Vasington to mnogo ne zabrinjava. Vojska je tu da trpi.
Glavna stvar je u tome sto Iran ako bude reagovao dejstvovace po arapskim sunitima i evropskim, indijskim i kineskim kupcima nafte.
To ti je win win situacija za Vasington. U borbi protiv Amerike jedan Iran ce djelovati kao da je americki proksi.
Arapski suniti opet ce traziti zastitu od Vasingtona kao nekad od Sadama, a kupci nafte morace da se okrenu americkim petrolejskim kompanijama koje drze venecuelansku, americku, kanadsku. Rusi su tabuizirani. Kina, Indija i ostali bez arapsko - iranske nafte uci ce u zastoj i opadanje.
Uzmi u obzir da Amerikanci jos od pedesetih rotiraju raznorazne likove na vlasti u Iranu. Preko unutrasnjih elemenata. Pahlavi je svrgnut kad je bio najjaci. Postavljen je Homeini da bi se suzbili iranski socijalisti/komunisti. Doveden je avionom iz Francuske.
Treci svjetski rat tesko. Jedini ko je raspolozen da ga vodi su SAD.
Sto se mene tice treci svjetski traje od nesto prije korone na ovamo![]()
I rece li onaj stvarno fu*k off Ili je ono bio Ai?
Ne nego predsjednik Danske Trampu. A Tramp laje i psuje ni da je u the wire seriju rodjen
Evo jes rekao je i usljedilo je biiip a onda ovaj seronja veli nije primjereno to da koristiš u EU parlamentu.E kakvih bolida.
Znaci istina je
Ispricao je kako je zadnjih 500 god Grenland pod Danskim patronatom i da nije na prodaju, iznajmljivanje, ustupanje ili davanje ali ako vam ni to nije jasno Mr Trump mogu vam i reci jezikom koji sigurno razumijete a to je fu*k off
https://www.danas.rs/svet/macado-tra...a-nagrada-mir/
Nobelova nagrada za Trampa ali iz druge ruke.
Prvi dobitnik polovne Nobelove nagrade.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks