Četvrtfinale puna kapa.
Za nas je danas završeno prvenstvo.
Norvežanke su demolirale sve protivnike za sad , teško da ćemo se i mi bolje provesti.
Jedino da Brazil napravi neku ultra senzaciju , ali vrlo su tanke šanse za to.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Demoliraše Norvežanke i Brazil.
Brutalan turnir za njih.
Sve ispod 10 razlike protiv njih biće uspjeh.
Jedino Francuska ili Danska možda , ali možda mogu zaustaviti ove ludače.
Mudro zbori Jovanka.
Saglasan sa svim što je rekla.
https://www.facebook.com/share/r/17sFAsi2KD/
gleda li ko? 37min, vodimo 1 razlike. nemamo simića, al igramo odlično.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nek idu sudije u 3 lijepe naše... Povlačenje za drws u ovom napadu i sad ovaj upro u Vuka - nije probijanje... Čibe...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ovo poseban kritwrijum za Borozana... sramota da mu nisu sviirali siguran faul 2 ili 3 puta
U pm...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A pušti im taj dres Ćorsovićuuuuuuuu...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Šteta, muški su odigrali. Samo da ih ovaj poraz ne ukoka psihički jer sad trebaju dvije pobjede...
Kako god, Slovenija mnogo jednostavnije postizale golove,nego mi. Drzali smo se dobro,sitne greske na kraju su presudile kao sto je promasaj Corsovica i 2min za Vujovica. Nereseno smo zasluzili def,al eto vidjecemo na nastavku kako cemo igrati.
Def. sa Simicem bi bilo mnogo lakse....
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Kakvaaaa pobjeda Srbijeeeeee takoooo jeeeeeee
Zaista impresivna pobjeda...pri tom veca sto bukvalno nemaju bek sutere ... ali su sjajni u odbrani...igraju brz rukomet....makar ovo sto sam nocas gledao je izgledalo dosta dobro... svaka cast !
farani igraju previše brz rukomet za nas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Дидије декласиран.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja bih Luki dao prednost na crti i da malo glavu dignu kad odbranimo... Teške ga dade zGolaNaGo, a ne Suljević... Ajmo momci... Posložite se...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Данас сви играју рукомет.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ugasi se sport u CG
Na rukomet slavi Maksim sto se izvlacimo protiv holandjana ni da smo u finale EP
Planski se sve gasi u CG
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Бранко 0/7.
Јесмо ли икад слабије играли?
A bogomi teško da se mogu sjetiti... 25+ golova su nam dala 3 igraca, cini mi se. Bas bez ideje, bez obzira na punu salu njihovih navijaca... Loša selekcija šuta, nemanje nekoga ko će da uleti i probije sredinu... Poslije je i glava uradila svoje... Uh, baš teško.
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Simo fali masu,mislim da bi sigurno ima 10+ odbrana,kolimo puta im je bio vjetar u ledja. Mijuskovic je bolje branio od Suljevica...
Lise toga,mi nismo imali akcije,bar za pivota dok je poceo Corsovic da promasuje
Prvi napad za Radovića za krilo,posle toga se ne sjecam koliko smo dali sa krila,a oni? Skoro pola
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks