Ja iz inata je bih nista narucio, jer su reklame retardirane i ne kupujem junk.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Jesam li jedina koja nikad ništa na ovaj temu naručila nije?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja iz inata je bih nista narucio, jer su reklame retardirane i ne kupujem junk.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja ne mogu dok ne vidim, dok ne pipnem.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne kupujem sa temu ali mi je iskočila reklama za fotelju koju bih vjerovatno kupila, jer tragam po prodavnicama i sajtom za njom bezuspješno (zna kinez šta mi treba). I skinem app da vidim dimenzije i cijenu, kad tamo ništa ni nalik tome što reklamiraju.
probah da pretražujem, lijevo-desno, ništa. je li imao neko sličan problem, možda samo privlače kupce a tog proizvoda stvarno nema, ili ja nešto pogrešno radim tražeći?
Reklame se prikazuju na osnovu podataka koje aplikacije prikupljaju o tebi, presonalizovane reklame, aplikacije imaju mogucnost da iskljucis te stvari, google ima ista podesavanja kojima prilazis kroz nalog. Tako da ono sto pretazujes i/ili pricas moze da ti zavrsi kao reklama ako ne iskljucis.
E sad, Temu ne prikazuje iste stvari za nase podrucje i za nekog u drugim drzvama, moguce i da imaju tu fotelju ali da nije dostupna za nase podrucje.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
To je ono kada kliknete “accept cookie” i onda vas “proganjaju” reklame. Koristie incognito u browseru… onemogucite tracking aplikacijama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Meni reklame bas olaksavaju, ukucam npr smjestaj i 100 opcija mi izadje bez kutare![]()
Mora da ima ovih naših firmi/preduzetnika što naručuju robu za prodavnice sa temua, bolje njima da tražim da mi ovo naruče?
Ako znate nekog, podijelite sa mnom.
Nisam narucivao nesto sa temu par mjeseci,pa rekoh ajde nesto sam stavljao u korpi neke sitnice, pa rekoh da to cu od jednom.
Naravno,odmah povrat kredita daju,rekoh top taman da uzmem nesto do 20e(nikad preko ne uzimam).
Napravih ja to sve,cijena izlazi 26 i nesto.
Izadjem ja iz toga,udjem u korpu sve kosta 20e.
Oni ti naplacuju vise,daju ti kredit taj(koji svaki dan moras da kliknes da bi podigao,a desi se da zaboravis),i opet dodje na isto.
Ranije bila razlika po par eura,sada nema. Kupicu direktno i cao.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Imas neki kupon vjerovatno koji ti stoji za korpu a ne na claimcreditpogledaj bolje zasto ti je jeftinije
Njak Njak Njak
Jel kupovao ko od vas na Temu onaj foto aparat b&w printer za đecu?
Kupio dodatno rolne, a da li ima u njega i mini kertridž koji se računam troši, pa šta činjeti oko toga?
Have a parachute.
I meni, ali evo ne znam, ovi moji su brzi na kliku izgleda. Uzela sam set novih rolni, ali ovaj "kertridž" me sad buni jer je kao pri kraju. Pa što u toj situaciji da se čini, rado bi uzela Fuji mini 12 ali kako već rekoh, brzo klikću...
Trebalo bi da nema sta da se trosi, koliko sam skontao aparat je samo grijac a papir na sebi ima boju koja grijanjem/hemijskom reakcijom ostavlja otisak dje treba. Ne bi trebalo da ima nesto sto bi se trosilo.
Kad vec vole da klikaju, "nagovori" djecu da prave animacije, na istampanom papiru da crtaju, skeniras istampane i iscratne fotke, na racunaru izrezes svaku sliku koja bi bila jedan frejm i ubacis u program za animiranje, dobijaju se zanimljive stvari, probao sam sa ovim mojim tukcima ucenje animacije no nemaju kad of Fortnita i telefona.
Have a parachute.
U pravu si, trebalo mu je samo dobro punjenje i papir rolna da se stavi kako treba a ne kontra![]()
da nije neko kupio neku dobru torbu za 17.3 laptop (~40x28cm) da preporuci? Pogledao sam raznorazne ali dimenzije varijaju i ne znam jesu li 100% tacne.
Pozdrav svima,
Iako još nisam krenula da kupujem na TEMU - isprobala sam masu drugih sajtova i ostala vjerna Aliju, interesuje me jedna jako bitna stvar - otkako se uveo ulazni PDV i tome sl, prije mjesec dana sam imala sledeću situaciju:
Naručila sam nekoliko privjesaka sa lancicima - bizuterija je upitanju, koju narucujem vec xxx put, da bi me zvao kurir da mi donosi posiljku. Lik radi kao za FEDEX a ja znam da ne poručujem nikad po brzoj pošti da mi nešto stigne. Cijena paketa od 8 lancica je bila možda nekih 7/8 Eura a on mi je tražio poštarinu 15 eura?! Sve to ne bi bilo sumnjivo možda, kažem možda da nisam dobila i otpremnicu, na kojoj je naznaćen Montenomax kao firma koja je primila paket i na kojoj nema nikakvih daljih informacija osim broja otpremnice - niti pise da je otkupnina 15Eura niti na osnovu čega, plus nemam br ili informaciju kome da se obratim da ispitam, zašto su i na kom kriterijumu odlučili da je otkupnina vrijedna 15 eura skoro 3 puta više nego vrijednost paketa - plus mi je jedan lančić došao oštećen. Ima li iko od vas ikakvu informaciju. U pošti nisu znali da mi kažu na koju foru su oni došli do te moje pošiljke.
11 godina star PC je rahmetli.. Huswel I3 nastavlja posao
www.magicprodesign.weebly.com
Tako ti je kod Fedexa, tj Montenomaxa.
Naplaćuju "manipulativne troškove" šta god im to značilo.
Meni se dešavalo da naručim nešto i platim shipping 30€ Fedexu, i opet mi ovi iz Montenomaxa naplate 30€ njihovih "troškova".
Većih lopova nema od njih, zbog toga sam i batalio da naručujem bilo što što ide preko Fedexa (Montenomaxa).
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks