U ita? Meni su vazda svi znali
U ita? Meni su vazda svi znali
Znaju sad svuda po evropi. Na haiti i dominimansku misle da smo komsije tuda negdje okolo. Latinsko nam je ime![]()
Eh, govorili su meni i tamo Monte Carlo kako da ne znamo... Sad su se svi navikli... Znali su Jugoslavija tad, pri pocetku mbogi nisu a mnogi i jesu
Znas kako mi se naljuti neki konobar jednom. Nrcu vise vodku, dajte mi reko neki viski ili konjak ili sake samo nemojte vodku...
Odakle si ti? Montenegro. A montenegro, pa sto neces vodku, vi ste prakticjo Rusi
Svega ima
Ahahahaha a pivo im je katastrofa ona Baltika.
Japance baš ne podnose tad sam sa Japancem bila u kafanu tamo i neki navijači Moskve Spartak napali na njega on veli sorry sorry reko šta sorry dont worry ono koji vi je Q momci.A ti odakle si?Reko iz Crne Gore, ono dobro dobro, i zove konobara pitaj ove što piju.![]()
Blizu pionira sam zivio i e da ti je znat koliko sam belgijskih, svajcarskih i luksemburskih ako ne zivota nego koljena spasio...
Imas one turiste sto idu po balkanu i njima je to sve isto... i trebalo bi da bude isto ali jbg nije... i onda nose hrvatske dresove koje su prekjuce kupili u splitu, dubrovniku... A tad su svaki drugi dan tuda prolazili ili partizanovi ili zvezdini navijaci tuda... Pa hvataj ljude pa ih guraj u haustor, u prodavnicu, samo da ih ovi ne vide... Haos, mskar 5 zivota sam tako spasio
E što napisa momak
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo gledam i ne vjerujem, treba ga u vojsku poslat
Proplaka bi 3 sat![]()
Forever young, i want to be forever young
A kad uzmu Nicu, polako kako vrijeme bude islo i bi trebali na Kan pa na Marsej da udare...Tad ni Barcelona vise nije predaleko![]()
"Zaboravio" je Trst, ali voli Slovence, pa onda ništa.
M, Tripletice?![]()
A marsej je Kamerun i Senegal pa sve ostalo![]()
E...
Misli i osjećaji...
Be private. Vibe alone. Grow in silence.
I accepted.
Psihološke, veli, operacije...
Svima je potrebna neka droga![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Moje pare idu na Tripletu
Epidemija multidisciplinarnih izazova u začetku
Nisu tad jos![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks