Samo sto je po meni CX-30 bas loša sto se tice prostora unutra...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Samo sto je po meni CX-30 bas loša sto se tice prostora unutra...
A honde? To je skuplje?
Ona corolla sedan ispada best buy za novac izgleda
ja shvatam hibrid V8 zbog niže registracije i uštede ali 1.5 i 2.0 hibride ne shvatam, zbog neke minimalne uštede u potrošnji imaš drastično komplikovaniji pogonski sklop i teže vozilo
She is only here to annoy herself!
Svi novi kod nas (a i sire) su 2.5 140hp. Stare 2.0 Skyactiv-G nije moguce naruciti (moguce da imaju koji stari model na lageru) a zadnji put kada sam pricao sa njima (kraj 2024.) Skyactiv-X 186hp je vec skoro pa 30 000 € (osnovni paket) i navodno se ceka minimum 6 mjeseci.
Ne ulazi u ono sto je trazeno (trocilindras) i to toliko trom da je sve smijesno, ne sjecam se vise ali nesto tipa 150 Nm na 5k obrtaja.
Last edited by beatnological; 15-01-26 at 19:52.
Nisu svi hibridi istog ranga, al' uopste. Ja recimo hibrida nema tih para da bih uzeo ista osim Toyote a tu vec imas odlicne opcije ako mozes da progledas kroz prste za neke druge nemehanicke/enterijer zamjerke. Ili hoces da kazes da je recmo Corolla Hatchback 2.0 hybrid pretesko i nepouzdano auto?
A jbg. 20k danas je clio. Pak(j)ao....
A ni ne idu ta kola lose, ja ne znam sto ljudima vazda fali snage? Eto drug mi ima onu "malu" suv hondu hybrid sa tako malom masinom. Ide ok, sta znam? Nisam neki trkac...
Računica ti je sa Škodom potpuno pogrešna.
250€ je mali servis na 1god/15kkm kod Tojote koji moraš odraditi radi održavanja garancije, pa ja to obračunah kao 20€/mj. I onda imaš road assistance besplatan 10god, dok traje garancija.
Dok kod Škode nemaš ništa, a servis moraš plaćati svakako ako želiš garanciju.
Sa Škodom si dakle u minusu, a ne da ti plaćaju izlazak u grad...
Ako je 2god, stvarno bezobrazluk.
Toyota zaista šije konkurenciju sa svojom garancijom, i to je dokaz kvaliteta vjerujem.
Opel takodje 2god/neograničena km, dok uz doplatu od 1200€ čini mi se (nešto preko 1k€) produžava se na 5god/200.000km.
250 mali servis tojota? Dosta vala
Sto pokriva ta garancija? Jel sve kvarove?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo jedan razlog zasto ne kupiti Prsche Panameru
Pola auta rastavit da bi filter vazduha zamijenio. Filter 40$ a ruke 250$
https://www.instagram.com/reel/DTeAJ...JodTZlaGhxbWk1
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ako je garancija, moralo bi sve. Mozda na trap bi mogli da se izvuku jeo objektivno to je trap... Udari neko ivicnak kao medjed, itd...
Prema tome, šta da ti kažem?
170 je cool
Ali garancija toyote od 10 godina je samo na bateriju ako se ne varam, dok je standardna 5 godina uz mogućnost doplate do 10godina ili 200.000km?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Last edited by Dall’Igna; 15-01-26 at 20:47.
Nabodem auto preko ivicnjaka petom i preorem3 livade s njm pa se vratim u salon i oni mi srede trap? Ne vjerujem nesto
Mislim karikiram ali trapovi su 'prone' to...
to fabrički podaci? sprit monitor daje razliku od samo 0,15 litara između hibrida i običnog benzinca 4,79 vs 4,64
https://www.spritmonitor.de/en/overv...=2&powerunit=2
She is only here to annoy herself!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks