Propustio si jednu kljucnu stavku u mom postu - (osnovna bez doplate).
I dalje drasticno smijesna osnovna garancija, te nenormalno skupa doplata za dodatnih dvije godine u poredbi sa svim ostalim brendovima na nasem trzistu. Ne moramo ni otvarati topic koliko su doplate za neke druge brendove u poredbi sa tom ludorijom koju si naveo.
Ja mislim da u Eu brzo ide na usvajanje zakon da svaki proizvod mora imat garanciju minimum 5 godina.. pa bio to frizider, fen ili bmw
Zanimah se da pretražujem sajtove sa cijenama novih vozila, malo komplikovanosve nać
Ako je neko skorije išao da gleda nova vozila, šta se nudi od novih vozila do 25k?
Da je 4 cilindra, benzin ili dizel nebitno.
Audi je 4 u CG i Srbiji (osim ako nisu nesto mijenjali u zadnjih godinu dana).
Sve je to jedan veliki, da prostis, mindfuc*, pogotovo na Ex Yu prostorima. Recimo, VW inace ima 2 godine garancije u DE ali u CG/SR/MNE ima cak i do 6 godina u zavisnosti od drzave (iako mozes traziti ponudu i samo sa dvije). Audi je neko vrijeme imao i garanciju od samo GODINU dana u Srbiji i Crnoj Gori, prosto nevjerovatno.![]()
Nije bas skorije ali zadnje potrage su mi bile pocetkom 2025. tako da sumnjam da se pretjerano mnogo mijenjalo. Ovo sve naravno debelo, debelo zavisi od paketa opreme i agregata (gura cijenu i do +70% u nekim slucajevima).
- Skoda Fabia, Kamiq, Scala ti se sve uklapa u tu cijenu
- Renault Clio
- Mazda 3 (najosnovniji paket bez icega dodatnog)
- Kia Ceed & Kia XCeed
- Hyundai i30 (atmosferac, u CG se ne moze naruciti T-GDI iz nekog nepoznatog razloga)
- Seat Leon / Ibiza
Merc: Sva nova Mercedes-Benz vozila dolaze sa dvogodišnjom fabričkom garancijom/saobraznosti na novo vozilo. Ona dopunjava zakonsku odgovornost za materijalne nedostatke i pruža Vam sigurnost u prve dve godine.
BMW: Uz produženu BMW garanciju, možete produžiti 2-godišnju garanciju na period od 3 do 5 godina ili na razdaljinu od 200.000 kilometara.
Vozila marke Audi kupljena kod ovlašćenih dilera odnosno ovlašćenih prodavaca privrednog društva Porsche SCG d.o.o. Beograd imaju garanciju na ispravnost u trajanju od 1 (jedne) godine ili do pređenih 10.000 km (u daljem tekstu: osnovna garancija), kao i dodatnu garanciju u naredne 3 (tri) godine nakon prestanka osnovne garancije ili do pređenih 120.000 km (bez ograničenja kilometraže u prve dve godine), u zavisnosti od toga koji uslov pre nastupi.
Ovdje nesto smrdi, jer sto ne bi napisali garancija je 4 godine i cao.
Last edited by TAKUMI; 15-01-26 at 16:03.
Prema tome, šta da ti kažem?
Austral je stvarno lijep... Što se tiče kvaliteta to već ne znam, nisam stručan pogotovo ne za francuze.
Vozio sam captura do skoplja i nazad skoro i prilicno sam pozitivno iznenadjen... Mislio sam da je do dosta veca kanta po izgledu. U Austral sam usao u alliance i ti materijali unutra nisu zajebancija
@pauki
Pored ovog sto je kolega naveo imas jos Suzuki S Cross (ne znam koliko je garancija), Toyota Corolla (manual 5 +5 garancija), Dongfeng Mage (suv u A Drive -od Alijansa firma onamo preko puta Ashley namjestaja) 5 godina garancija, MG vise modela mada on mi je bas nesto ruzan full, Chery Arrizo8 7 godina garancija, da dodamo ovog Kia Sportage isto 7 godina (mada je mjenjac manual) mada on prelazi 25 za iljadu.
Ne pominjem C3 Aircross jer je 3 cilindra i slicne.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Za mazdu 3 navijam odje![]()
Kuda dalje sa F30? Ne isplati se dodat jos 15 hiljada i vozit G20, isti auto samo jos malo vise zaobljen....
Gledam Jaguar XE 2.0 R-sport i Alfu Giuliu 2.2...Nisu valjda gori za odrzavanje od n47
Za 15-16 hiljada se moze uzet relativno mlad auto
Škoda Oktavia. 1,5 TSI 85kW Selection oprema 24,516€
Škoda Oktavia. 2,0 TDI 85kW Selection oprema 27,504€
Toyota Corola Sedan 1,5 92kW Luna oprema 20,400€
Toyota Corola Sedan hibrid 1,8 Dual VVT-I 103kW Luna oprema 29,900€
VW GOLF PA Life 1,5 TSI 110kW. 28,205€
Mazda CX-30 G140 6MT PRIME LINE. 27,000€
Evo nešto od novih vozila
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks