Rastanak se primakao,oj Milena kazi pravo...![]()
Oj, Milena, kaži pravo
S kime ti se rastat žao?
Rastanak se primakao,oj Milena kazi pravo...![]()
...
U Sevilju sam bio jednom, tipa 6 avgusta, preslatka ali velika greska. Nemoguce vruce. Pg je kanjon mrtvice za to.
Andaluzija, Sevilja, Iran, Sirija, hah, 15.01.2026, 15° ne umiralo se, kupa se neki ludak
![]()
Full.
Nadoknadi tečnost kroz vodu i čajeve ništa ne diraj.Osloni se na svoju vojsku da ga pobjede.
Bitno da ne pređe u bakterijsku infekciju jer ti skotovi su zajebaniji.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A radim to... Ovo je neka mutacija verzijw 14.0.43 iz čečenijs edišn. Cutim i cekam![]()
сило небеска.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ima li što ljepše od voza.Nema.
Onu trans sibirsku railway bi valjalo probat'. Od moskve do vladivostokq koji je na pjenu od 2 koreje i japana. 10.000 km jedan pravac. Nestdardne mnogo sire sine, saloni od soba...
Ja jesam od Moskve do Čeboksarija ruski voz je tek doživljaj.Ne mislim zbog voza no ono prostranstvo koje gledaš nepregledno prostranstvo.
Evo gledam sad ali nije to to. Ovo je bas mestandardna dimenzija sina i posebni "luxusni" (citaj mnogo udobniji) voz ide. Ne moze drugom trasom on, niti obicni njegovom
Kako misliš luxuzni?Ono da si više usmjeren u enterijer no exterijer?Ono meni luxuz ne treba naročiti znam kad sam tad putovala da su im vozovi podijeljeni na 3 klase.
Ova druga mi je skroz okey za moje zahtjeve.
A ruski luksuz... Mnogo traje to putovanje, voz ide sporo, turisticki. To uopste nije tacka A/B prica...Sobe su poput apartmana, voz sirok mnogo vise od standardnog, imaju pabovi, restorani a sve u onom starom riskom stilu dizajnom, tipa one metro stanice iz Moskve
A vidi, ako cu 20 dana u voz, jer toliko traje put tamo ovamo, stvarno je pozeljno i da spavam i da pijem i da jedem kako treba... Ides kroz sibir, na desetine sati pejzaz kroz prozor izgleda kao fotografija, ne mijenja se...
Za voz kao voz nisam neki fetish-er
Jednom sam ze vozio onim francuskim tžv koji ide sedam miliona na sat i to ti kao bude zanimljivo 20 min i onda shvatis da ni ne mozes da gledas napolje koliko to ide brzo pa to bude muka.... A sjedis u redove izmedju nekog deda žorža i tetke žulijet i jedes kroasan, nije neko ludilo![]()
Podsjeti me kad smo moj drug i ja išli do Rumunije iz Beograda i ono ponijeli gajbu piva i cio plejlist ka u kafanu se raskalašili tek on najebe, on vazda najebe jer je u tom trenutku zapalio i cigar a kondukter veli in romanija smoking not aloved.
E ova rečenica ti sve objašnjava.
Za voz kao voz nisam neki fetish-erJa baš jesam kakav god da je.
Last edited by Bluemoon; 15-01-26 at 19:35.
Aha, pogotovo onaj kad se vraces iz bg, kicma boli... Taman se malo razmakla guzva pred ulaz u cg, ti zauzmes 2 mjesta, tj bscis noge na ono preko puta kad evo 5 baba ulaze svaka sa po kacom sira od po 70kg, i tih sest kaca sira smrde kao zagnojena rana od 2 kubika kod nilskog konja![]()
Ništa malo se iscimaš do nekog drugog kupea.Nego, podsjeti me sad ljetos kako sam strašnog lika upoznala koji radi u konzulat kazahstana.Zborio je da bi najradije napustio crnu goru iako je odavde i porijeklom i vratio se u Kazahstan a svaki dan je vozom išao do Bara.
Baš se pitam jel napustio, nadam se da jes.Zbog njega.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks