hahhaa opet ti dobro, ajd ne primam nikakve savjete dalje od tebe, super i tijana je obicna devojcica ajde idi probaj da pricas s njom ajde pa mi javi kako da ja probam kod ove
hahhaa opet ti dobro, ajd ne primam nikakve savjete dalje od tebe, super i tijana je obicna devojcica ajde idi probaj da pricas s njom ajde pa mi javi kako da ja probam kod ove
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sparco, samo ne slusaj Interpola on ima drasticne metode![]()
sparco, ne slushaj ni mene, znash da sam vazda petljala neshto bez osnova :P
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
cipure znam je o tome se radi , i vrlo je dobro znam , a interpole pricaj ti pusti ove hushkache te oce da nas zavade, dusmani jedni te nikom srecu ne zele, nego dje je moj drug nihil , znam da cu sigurno od njega dobiti najkonretniji odgovor i od odli
sparco, ocesh li ti nama reci koji su tvoji planovi za napad, rokovi i slichno, pa da napravimo strategiju na osnovu toga. Ovako, ako se radi o nekom petogodisnjem planu razvoja strategije, da pustimo malo da sve to sLJegne kako treba, pa onda ORUK u detalje.![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
p.s. ja sam za diverzantski filter pressing, al e*ga ti si taj koji lomi prste i koplje, pa... parla.![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
ija sam za frontalni napad ,ASAP
nakon koliko?![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
hm hm s obzirom da je rijetko po lokalu i da je tesko hvatat ajd recimo 3 mjeseca krajnji rok
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
evo ovako nadjes neku djevojku kao sto je tijana i zamolis je da podje sa tobom u lokal i tu je kao sutnes pred njom i nagovoris je da te moli da se pomirite, a ti je kuliras i onda u jednom trenutku pogledas u nju i pravis se da si vidio hali beri sa 19 godina i pocne ti bala na usta sigurno pali:-D
A sto bi cutao?
Od straha da ne poremetish ritam bilijara dok zurish u nju?![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
dakle, za glumicu trebas najpre smisliti scenarij pa ga lepo izrezhirati..
oki, evo ti odli-cnog savjeta za glumicu:
pitas je ima li u svojoj video kolekciji rijedak film da ti posudi (raspitaj se koji je njen omiljeni)
ili cd sa kompilacijom tom-i-tom...
anyway, moras je nesto pitat da razvijes pricu, inace nis od toga..
no zapravo
posto su stvari takve, najbolje da joj pridjes onako filmski i bez rijeci joj urucis nesto za cim odavno cezne (rijedak omiljeni film), nakon cega bi trebalo da se desi bez rijeci doticanje toplim rukama.....nakon toga ce sve teci ko na filmskoj traci....Originally Posted by sparco
ili nabavis karte za rijetku predstavu oli something like it...
ajde bre za glumicu treba maste, smisljaj(te) scenarije dalje...![]()
Conditioning is what makes us feel ignorant, and our apathy feeds our hate.
@Edo dome vidi se da si samo na papiru punoljetan
@jes odli nauci ga ti lijepo molim te treba s njim izdrzat u kinu il pozoristu
sparco nema leka apotekaa? frka
a posto je odje kod tebe sve ono moglo bi bit a ne mora da znaci i sve neko cekanje sto ako je ona nasla to "filmski" trebalo bi i o tom scenariju razmislit..
kako onda?
odli?
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Nego, da ja postavim pitanje koje ste nametnuli. Sto je problem sa Tijanom?
Vi to nesto pokushavali muvanje pa vam ostalo da gledate i cutite, ili?![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
Mozda Sparco oce samo ono platonski pa da pomalo pati i tuguje i poslije je odjednom nazove i kaze - dje si jadna evo deset godina ne mogu bez tebe, a ti se pravis naivna.
Ajde Sparko udaraj vise penal pa da vidimo kakva je korpa ispala![]()
e vidis...dobro si se dosjetila ovog napetog obrta u scenariju...
hm, za taj slucaj je najbolje imati rezervni scenarij sa drugom glumicom...
al ako ocemo bas tu hm...treba onda scenarij prepravljati... ..i naoruzati se strpljenjem, ali sparco je pominjo neke kratke vremenske rokove...
anyway sparco, zar nisi ti ljubitelj tagorea, a nema te glumice koja ga ne voli...?
Hari, Gingis, vidim ja da vi mislite da djevojke najbolje vide zvijezde kad ih naglo nokautirate...![]()
Last edited by odli; 22-04-07 at 00:58.
Conditioning is what makes us feel ignorant, and our apathy feeds our hate.
Odli, gvozdje se kuje dok je vruce.
Nije svaka duzina predigre sa istim zavrshetkom. Mnoge bi se oladile sa 5-godishnjim planom osvajanja, ili mnogi skrenuli s puta na neko brze podruchje dijagnosticiranja osjecanja.
No, eto, vidim da ti je kratko i 3 mjeseca da se ljudi napokon sastave, pa nisam puno pogrijeshio.
"Nokautirati" zensko na nacin da oslobodi osjecanja, u tom smislu da, ili gori ili koji ce matrak da tinja a ugasi se bezveze sama za sebe.![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks