Ma meh, rekoh.
Ma meh, rekoh.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
koji znak samo postoji? da uopste nista ne ocekuje i da se ne ljuti sto ne dobija...poklone, paznju, postovanje - cisto onako po defaultu? i da nije ljubomoran, da se ne sveti, da ne pokusava da dominira nad ostalima
ja mislim samo ribe. :P
Pretpostavljam da si ti u znaku Ribe pa se samopromovišeš.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bugi; 14-01-26 at 21:58.
Man who sold the world < Man who destroyed the entire Zodiac sign.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dobro je znati ovo za Vodolije.
Last edited by Bluemoon; 15-01-26 at 01:23.
Ko je najveći baksuz u horoskopu? Astrolozi izdvojili jedan znak
Ribe važe za horoskopski znak koji najčešće privlači lošu sreću, jer se kroz život stalno suočava s pogrešnim izborima i razočaranjima, piše Unaworld.U svijetu astrologije često se vodi rasprava o tome koji znak ima najviše sreće, ali kada je riječ o suprotnom ekstremu, stručnjaci se uglavnom slažu – Ribe se izdvajaju kao najveći baksuz Zodijaka.Njihova izuzetna emotivnost, idealizam i sklonost da vjeruju pogrešnim ljudima čine ih posebno ranjivim na životne udarce.Iako su poznate po dobroti i saosjećanju, Ribe često završe razočarane, jer daju više nego što dobijaju zauzvrat.
Zašto se Ribe nazivaju ,,vječitim gubitnikom”?
Astrolozi ističu nekoliko ključnih razloga zbog kojih se Ribe često doživljavaju kao znak bez sreće:
-Previše vjeruju drugima, čak i kada postoje jasni znakovi upozorenja
-Često bježe od realnosti, pa propuštaju važne prilike
-Imaju osjećaj da su stalno u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu
-Teško postavljaju granice, zbog čega ih drugi iskorišćavaju
Zbog svega toga, Ribe često imaju utisak da im sudbina ne ide naruku, bez obzira na trud koji ulažu.
Ljubav i emocije – najosjetljivija tačka
Kada je ljubav u pitanju, Ribe su posebno ranjive. One vole duboko, bez zadrške, ali često biraju partnere koji im ne uzvraćaju istom mjerom. Zbog idealizacije i romantičnih očekivanja, razočaranja su gotovo neizbježna.
Astrolozi navode da upravo na emotivnom planu Ribe najčešće doživljavaju padove, što dodatno učvršćuje njihov status ,,baksuza” u horoskopu.
Posao i novac – stalni izazovi
Na profesionalnom planu, Ribe imaju talenat i kreativnost, ali im često nedostaje odlučnost. Zbog nesigurnosti i straha od konflikta, propuštaju šanse za napredovanje ili ostaju na pozicijama koje ih ne ispunjavaju.
Kada je novac u pitanju, Ribe često nemaju sreće – neočekivani troškovi, loše investicije ili pogrešni savjeti drugih ljudi prate ih kroz život.
Imaju li Ribe ipak šansu za sreću?
Iako ih astrolozi često nazivaju vječitim gubitnicima, Ribe nisu osuđene na nesreću. Ključ promjene leži u tome da nauče da vjeruju sebi, a ne svima oko sebe.
Nigde veze... ovo za ribe. Iz iskustva, možda najzanimljivija stvar kod njih mi je jaka intuicija, asertivnost i sreća koja ih prati, a i koju sami sebi umiju namjestit'. I nasmijani su, iako zimski znak ne vole zimu no ljetojedino što kod njih može da zavara je taj osmijeh, jer misle ljudi fino čeljade, a umiju pospremit bezobrazno
Daj taj za nas, kad smo već budni![]()
Last edited by tigrovo_oko; 15-01-26 at 01:40.
Drugi 'oroskop kaže da, iako su najveći gubitnici, Bog je uvijek sa njima. Kao poslednji znak u horoskopu, na njima je i iskustvo i karma svih prethodnih znakova.
Isus je bio Ribe.
Šta znam, zanimljivo mi je kad naletim na neku Ribicu. Uvijek me nečim oduševi
Naš ću sjutra, muka mi sad tražit![]()
Generalno, u ove godina a i unazad 10+, nemam običaj da pitam ikoga što je u horoskopu, davno sam imala tu fazu i oko horoskopa i poludragog kamenja, amajlija...zasićenje vjerovatno a i pozaboravljala sam dosta. Ovo ovako što izbacim je uzorak suživota uže i šire porodice, rodbine, prijatelja... svako ima neke specifičnosti, ali mislim da se najprije treba baviti sobom pa te onda drugi što veliš oduševe![]()
Istina vala
Ja volim da čestitam rođendane čestitim ljudima, pa kad im već pamtim datume rođenja, pamtim i horoskope
A ostalo je dosta toga iz tih faza, sad dolazi samo zabava - ono, kao, nausput ;D
Eto takoLaku najtović što bi rekli tinejdžeri
![]()
https://youtube.com/shorts/K1vXsd23_...RcMsfu0-Q-Smn6
sta je u horoskopu?![]()
Samo đotiš, ništa zapadni horoskop.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ne poznajem je. Možda je u tome fora, samo treba mene poznavat![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks