Ima ti jedna gtv u komsiluk, mislim da bi je proda covEk
Evo iskopah softver za Pezoa...
Recap ukratko, Pezo 308 T9 1.5hdi 130ks, nema nikakvih gresaka ide normalno...Samo prije neki dan bas prodimio bijelo na semafor, pa batalio par metara posle.Onda izbacao malo garezi na auspuh i batalio.
Gledah, ne pada nivo rashladne tecnosti otkad sam dodao.
Vozi sestra kroz grad s djecom polako, dnevno 15-30km po gradu. Rece opet je prije neki dan dimio
Evo sta kaze dijagnostika.
Fap life 0 kilometara.
Na osnovu cega cita ovo? Moze li se skinut, pa nosit na pranje, pa resetovat fap life?
Vidjeh ATM/Petra Banicevica da reklamira-koristi neku BAC101 hemiju
ovo je u toku voznje na oko 2200rpm
![]()
jeste
i to ih je presao za manje od 4 godine
FAP Citroen/Peugeot OBD2 1.62 Full
Nema ništa za kodiranje.
Last edited by METZ; 07-01-26 at 19:23.
Jovanovic iz Frankfurta prodava taj bac101 perac dpf i fap,zemljama balkana prodaje plus marziranje... wyns i sl imaju bolju hemiju za pranje i odrzavanje sl...
Prosek regeneracija je oko 107km
Cesto ih pokrece i imas povecan dim i pepeo nazad,cestim gasenjem i ponovnim pokretanjem motora opet zahtijeva regeneraciju dpf/fap...
Tokom vecih temp izduva popuca keramika u fap i tada je crnilo vidljivo po izduvu...
Idealni kilometri za dpf/fap cca 250kkm sve preko je pohvalno,qli grad i kratke voznje ga uniste...![]()
Dpf off, egr off, blagi stage 1 i kao nov
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Na 308(t9) je mijenjan karter nedje ranije.
Medjutim i ako su stavili silikona, reko bih i vise nego sto treba, pusta ulje na njega.
Sad bih ja da pokusam ocu li sto bolje uraditi, pitanje je koji silikon i dje da uzmem?
Predpostavljam VictorR. ili nesto slicno?
Drugo pitanje, mislim da su dizne Vdo, u pitanu je 1.6bluehdi, 85kw, repariraju li se te dizne ili se mijenjaju, znam da neke ne mogu biti reparirane?
Jedna mi prijavljuje da je van parametara, a i bali nafta oko njih primijetih na deklo.
Sto se kartera tice, skines ga, ocistis stari silikon celicnom vunom, isperes dobro brejk klinerom. Naneses 2 mm debelu liniju silikona, ostavis 5-6 min i vratis na mjesto. Obje povrsine treba da budu ciste i suve. Ja koristim Elring dirko, bez greske.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nije do dizna, bali zbog podloski. Rak rana kod 1.6hdi. Cak i kad zamijenis podloske, mozes ocekivati da se za pola godine, godinu opet javi. Dizne cesce znaju bit van parametara.
Vadjenje istih zajebano, obicno potraje...
Limeni karter cesto skidanjem postete duz ivica bude kriv pa teze zaptiva i sa novim silikinon Dirko/Reinz...
Dizne se po kataloskim br znaju koje se repariraju a koje nisu podlozne reparaciji...
Jasno mi je da se on vjerovatno iskrivio, ali s obzirom da nema nikakav dihtung moram pokusati silikonom to pedantno srediti. Bas dosta ulja bali tu.
Nema drugog resenja?
Dje ima ovaj Dirko za uzet?
Last edited by Tom; 14-01-26 at 21:11.
U Next.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nasao Dirko u lokalnu radnu.
Predihtovan, izgleda ok sada.
Inace htio da da skinem i ocistim egr i granu.
Skidanje Egr je nemoguca misija na ovom modelu, bas nisam imao zivaca.
Ovo je cijev koja je bila dostupna pa sam barem nju ocistio, evo na sta lici posle 220k km:![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks