Vraćaju veli bez kašnjenja, ni da im je trajni nalog lično on otvara...![]()
Ja kolko pamtim gagiju je bila prica da je glasao URU
Vele i onog Bojovica blagosiljaju dabogda te zena lijecila ... a ovome zeni upropasti biznis... pa ozeni politicarku ili doktorku...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ih kad URU spomenu tamo njini ista fora brending solušnn pa kuce za par mjeseci napravise... pregaocima i bog pomaze vele
Skijališta tražila produženje raspusta, iz MPNI odbili inicijativu i poručili da bi to moglo ugroziti kvalitet nastave
Hahahhahahhahah hvala retype na ovaj smijeh))) kakve legende
Idemoooooo, zna se cija je Boka bila i bice!!! C C C C
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...o-srpskoj-boki
Ps Sram vas bilo olosi, zna se dobro ko ovo radi. Udba ovdje nije umijesana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aoooo braćo osvježivači… kako branite MILF spremni ste pogunut.
Ka i ja kad sam bio tinejdžer.
Tko leti, vrijedi...
Da kasne rate Ivanovića, čitali bi detaljno o tome u režimskim medijima.
Vele da je Majka Ivanovića imala duže firmu prije dobijanja kredita od Pesovoga Zeta sa rekordnih 12 dana.
Podji da dobiješ bilo đe kredit na firmu osnovanu prije 12 dana.
Ako uzmeš koliko treba za odobrenje, biće da je PES prizetko registrova i isti dan aplicira.
Tko leti, vrijedi...
Od zene sa dva prezimena samo je gori muskarac isto sa dva prezimena...
Evo kolona ZT tablica bilevarom kroz Donju G. Mora da ce da blokiraju kruzni NK - CT - PG
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Tacno bi kao socijalni eksperiment trebali da ih sjutra preduhitrimo i mi njima blokiramo izlaze iz Zete
Pošto si iz struke (ako sam dobro ukapirao), čudi me da nijesi upoznat kako funkcionišu aplikacije i odobravanje kredita kod IRF-a, tj sad Razvojne banke.
Firma se osniva praktično u posljednjem stadijumu, tj kad je kredit načelno odobren, jer većina kredit i traži radi osnivanja firme, pa istu osnivaju tek pred kraj procesa.
P.S. Naravno, vrlo je realna mogućnost da je dobio po ubrzanom postupku zbog političke veze, ali se treba provjeriti prije prozivki.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Znači Zećani dolaze nenajavljeni po Podgorici da blokiraju saobraćaj a policija se pravi mrtva, nek barem iskoče do parlamenta bar onim zgubidanima tamo da zagorčavaju život
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mandić i predsjednici parlamenata SAD-a i Izraela predložili Trampa za Nobelovu nagradu za mir
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...nagradu-za-mir
Sent from my S25+ using Tapatalk
Само лагано...
Knežević: Blokade će biti svakodnevne, sklonite mašine i dođite u Botun da razgovaramo
https://www.cdm.me/drustvo/knezevic-...a-razgovaramo/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
"...kad smo krenuli nijesmo znali đe idemo, sad ne znamo đe ćemo bit' za dva sata..."
jave kao bravi...
nisu slagali. čobanin radi za nadnicu, a vlasnik stada u Beogradu.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks