https://tracking.ecsc-logistics.com/en
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Stigla mi pošiljka u vrijednosti ~ 300 EUR, eto je na carinu. Trebaće mi špedicija, kako ide to sad? Angažujem ja ili će mi Pošta sve to završit?
Zovni postu carinjenja i reci da ti posta odradi spediciju, u zadnje nece sami no cekas 7 dana da zovnu. Mislim da je to najjeftinije varijanta 24.2e
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Insistiraj da ti pošta ocarini. Neće ti nijedan špediter ići na postu za ispod 50 eura
Sjeitih ze sad, prije pola godine mi je cca 500€ paket stigao na Poštu, i tad su sami odradili špediciju, tako da ću ih čekat
Nece ti sami nista odradit, no ces cekat 7 dana da te zovu da kazu da trebas speditera angazovat. Ima tako evo 2-3 mjeseca rade, ja sam prva 2-3 puta cekao, sad im odma pustim mail sa fakturom i napisem da posta odradi spediciju
Ako ti nije muka na pm mi pošalji formu kako tačno da im napišem, koje sve podatke i na koji mejl
Ako može i meni
Jedno pitanje, vjerovatno 1000 puta postavljeno al aj vala mogu i ja jednom
Posto je kod nas u CG izbor kanc/gaming stolica ravan nuli a u BiH bgm ima solidnih za presmijesne pare, npr:
https://giga.ba/products/infinity-ka...ca-yt-820-crna
Ne kazem da je sad ovo najkvalitetnije moguce, al ovo je 75e, za te pare u CG se mogu uzet samo tockici. Ako podjem i kupim ovu stolicu u BiH, da l tamo trazim nesto za povrat PDV-a na granici? Da l uopste da prijavljujem na granici, ukratko, sta je najbolje da uradim? Jer nije neka para u pitanju (a mozda se predomislim i za neku malo skuplju), najradije bi isao nekim putem sa najmanje cimanja, taj PDV mi i ne znaci nesto samo ne bi da me crnjace na granici
kupiš, račun u dzep i gas preko granice, kad te budu pitali imaš li šta, imam lične stvari i stolicu od 75e i neće ti praviti peobleme. Samo račun na uvid
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Do 300€ si lagan na našu granicu… prijaviš.:.
Koliko dana posta drzi vracenu lokalnu posiljku?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako nije post na mjestu neka admin brise.
Ima li ko od kolega da ide na relaciji Novi Pazar-PG? Neka sitnija trgovina je u pitanju, manji paketic.
Jel ko u zadnje vrijeme uzimao sta sa amazona konkretno me interesuju artikli na koje pise "no import charges" da li se placa carina i pdv na njih ?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Mozda je bilo ali da s ene vracam.
Drugi put narucujem sa Temu-a, M One mi je poslao jos u subotu poruku da ja preuzeo posiljku i da ce je dostaviti u toku dana. Od tada svaki dan mi stize ista poruka ali ne donose.
Kontakt centar, 7 ipo minuta niko se javio nije, svi operateri zauzeti a operatera garant i nema
Kakva su vasa iskustva, kako da dodjem do posiljke, zasto je kurir voza? Isti dan naruceno za HN, opdma u ponedjeljak dostavljeno dolje. U Pg nista. Pisala sma i mail, nista.
Ja poručio neke gluposti i to prije nedelju dana, estimated datum mi dali 10. februar, ma bježi, postalo je ovo isto ka' Ali.
Meni je stiglo do Crne Gore za 8 dana ali evo je zapelo kod nasih kurira. Pakao.
Ako iam neko bilo kakav drugi kontakt M One kurira neka poslaje.
Bili su praznici , nisu radili. Pitah 2-3 sto rade usluzno za njih rece da nisu radili za praznike (e sad ne znam jel samo nisu radili ovi sto usluzno rade
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Razumijem to ali je kurir prije 5 dana preuzeo posiljku i sta dalje?![]()
Sacekaj, i meni je par stvari stiglo 2-3 dana nakon poruke da ce posiljka biti dostavljena u toku dana.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Meni je danas peti dan a ni danas nijesu donijeli. najgore sto nemam gdje provjeriti sta se desava
Pošiljka sa Alija stigla krajem decembra kod nas. Ovih iz ntca nema još. Kako da ih kontaktiram?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks