A opet ako dođe neka korona i svijet stane, nije bogat onaj što ima zidove no onaj što ima livade...
On ima deset zgrada na livadama od 500 hiljada kvadrata, od toga devet nelegalno sagrađenih i 450 hiljada od tih 500 hiljada kvadrata uzurpiranih.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zemlja je naša, znači i koze su naše![]()
@Bluemoon veoma ozbiljan biznis ... to mu dodje kao vodjenje hotela
Znam par likova preko 50 stanova u pg sto vode... moze se zaraditi a sad sto se desava iza vrata njihova stvar...
Turista,avanturista,ljudi kojima je neko u bolnicu pa ga obilaze.. ima svasta
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Čuo sam da sin jedan-posao-četiri-glasa Jelića posluje na taj način.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ista prica svake godine a cijene samo rastu li rastu. Ko god ocekuje da od stanova povrati investirano za 10, 15 ili 20 godina taj je poprilicno lud i treba da gleda neke druge stvari (placevi, poslovni prostori, nekretnine u drugim drzavama u razvoju itd.).
Da podsjetim samo na price od ne bas tako davno.
~ kraj 2020.
~ sredina 2021.
Puno. Za pocetak treba pocet da se placa kakvi takvi porez. Pa cemo doci do stvarnih cifara nekad.
Tipican primjer je korona bila. Kafana svaka na minimalac radnika, a ovano iste kafane trazise pomoc drzave. Ne ide to nikako zajedno.
Za pocetak sopstveni primjeri da se eksponiraju. Npr da se napravi pregled poreskih dugovanja pa da to bude bitno za neki konkurs za zaposljenje kao urednost otplate kredita sto je banakama bitna. Mjera patriotizma za drzavnu upravu nije ogrtanje kineske zastave od 3 eura, nego da na www.laris.me pisu sve 0 kad se ulogujes.
Kad turista izlazi iz CG da sistem provjeri jesu li placene boravisne takse. Pa ako nisu ponudis mu da ih plati i rece dje je bio, ili ako ce da precuti dje je bio takse x10 da bi izasao iz drzave.
Za dan bi svi poceli da prijavljuju goste. A osim prihoda, imali bi tacnu statistiku broja gostiju da ne broje tete fax dopise MUPa sa granica.
Pisao sam za clanove domacinstva i prevare sto ljudi rade.
Nego daleko je do murava.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ali, nema kamp!
Kamp nema.
Nemoj da mi kvariš planove i da mi crnjačiš da te zamolim.@tigrovo_oko mi je dala svakakve ideje.
Ethno Estate Carević offers a luxurious escape into Montenegro's rich cultural heritage, where you can enjoy exquisite accommodations in elegant villas.
carević budva са carevici.me
Недостаје: kamp
I koze i sir i sve ti kreni iz pravca Budve ja ću iz pravca Nikšića.
I još ću da mu naplatim ako mi sjebe gume onaj put tamo u Tivat što gume jebe jer nikako da ga naprave ono kao usput.To da mu uračunam u putne troškove.
I apsolutno ni PDV ne mora da plaća što se mene lično tiče ionako ide onima koji su ga tu postavili da hajduči.
Last edited by Bluemoon; 14-01-26 at 02:01.
Ja trgovah garsonjeru u izgradnji u radanovice, to je poslednji primorski dio(ne racunajuci Ulqin), dje ima stanova ispod 2400 za kvadrat, makar jos koji mjesec.
Racunam dogodine ce bit 3000+.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Sretna trgovina, vala, neka si. I Radanovići će za koju godinu tražiti ocjepljenje da budu grad pa neka već krenu u vijećanje nekog imena i neka bude urbano, jer računam stranci će pretežno biti. Što se ugođaja tiče, trenutno, ono baš je je8en...
Obaraju se rekordi, nema sta.
Prodaja, stan, 29m², Igalo, Herceg Novi - 250,000 €
Može li neko da mi fino objasni, zašto je kvadrat stana u Zagoriču 4000? Zašto je skupo u Zagorič? Imam problem da to skapiram..Šta to Zagorič nudi?
acs, Cass, coldplay, crane_operator, Djed_Djuro, JigSaw, joni, kaemSe, mrki7, NetworkMaster, ^izzy^
https://volimpodgoricu.me/najcitanij...ce-pojeftiniti
Stanovi će pojeftiniti....
To bi bilo logicno ali kod nas nema logike
Lobi gradjevinski sve to steluje uz veliku pomoc vlade
Sto kaze zdenka veci pdv vise para
Znaci vise zgrada vise pdva
Porezi na prazne stanove da se uvedu davno bi ovo palo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks