Mogunost se potencijalno povecava. Sve cool, nebitno, tok misli
Mogunost se potencijalno povecava. Sve cool, nebitno, tok misli
Pa i da je tako odavno sam prevazišla radoznalost tog tipa što se tiče VR.
Još od miRC-a.![]()
Zamisli imaš miRC u Nikšić đe moš o svakom sve saznat a ono kao.
Nego, za Beograd nije Beograd bio ono plafon nego je bio raskršće kao portal za ostatak planete, meni.Moj brat je bio u sigurnoj zoni svojih drugova iz CG ja sam bila ono..đe me pita znaš li ti jadna ne bila ko je ovaj i onaj s kim se družiš iz kakve je familije?Reko, ne zanima me.![]()
Iz dobre sam familije, kazi bratu da ne brine![]()
Kskvo opterecenje? O cemu ti? Porque?![]()
Dje ode onaj gangster aloA zaspacu kad zaspem. Evo lezim 56 sat, pretvoricu se u onaj oblik od krede sa murder scene iz filmova nazdravlje meni
![]()
Koji gangster sad?E tako i ja sebi zaspaću kad zaspim a ček reče ti kakvo opterećenje.Pa što mi bacaš crva sumnje ko si a to me nervira neću to.Nego, taj kad je bio DJ u to vrijeme je bila popularna ova grupa u NK u toj branši a on je reka ma to je limunada da vidite vi što je DJing.
Ma dj je martin jer je najveca mogucnost. Wft, crvi su davse stave u tekilu. Kskvi crvi?![]()
A znam ga costo sluzbeno, ono. Ne znam ga dobro...
Pa godiste, fejtles, eliminises mladje i drugacije, ne znam, logika...
Logika važi samo u okvirima koje poznaješ.
Nadam se da admini neće da nas kazne za ove dijaloge, ili bar da će sve ići na moj račun.
A i da KaemSe neće pomisliti da si moj dupli nalog ka za Lapis.Ja se nekad ozbiljno štrecam od ove društvene zajednice.
![]()
Ne bacam nikakvog crva, ovaj svijet funkcionise sto se mene tice na (pazi sad gej izraz) razini da nista ne mora i sve moze. Tako da vidi sa tim crvom iz tekile ali nemoj zutu sto se mene tice , bolje bijela![]()
Sa kim zaratismo???
...
Kazne? DobroMogu da urade sta? Izbrisu ove postove? I neka izbrisu, spam su realno gleano iz perspektive. Ajde laku noc zelim, odoh u prnje sto bi bokelji rekli
Sa onom bivsom teniserkom martinom navratilovom. Napala nam je drugaricu zajed icku koja je strejt, krava ta
Ne znam se ja s njm sem sto se znamo ko je ko, znam mu kolege is sire ili uze ekipe.
Osjecam se kao da smo se napili pa zapalili vatrometom nekom balkon, haha. Zaboravi, ukljuci erase na timer![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks