Pricaj mi o tome...
Jos ljeti kad su mi na galeriju tenda i sator... jos ne mozes to sam uradit....
Zato sad lijelo registracija decembar, sve je svakako skinuto sa auta i ljepota
Hvala na info
Bas je ogroman posao sve skidat i vracat
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pricaj mi o tome...
Jos ljeti kad su mi na galeriju tenda i sator... jos ne mozes to sam uradit....
Zato sad lijelo registracija decembar, sve je svakako skinuto sa auta i ljepota
Koja rekosmo da je procedura da se izvadi izgubljena tablica?
Moraju da se mijenjaju tablice i saobraćajna, a stare se ne zadržavaju ili?
Ako se dostigao max. premijski razred za popust na polisu a registruje se auto sa više od mjesec dana zakašnjenja u odnosu na prošlu, da li se spušta taj premijski razred,ide se na početni ili...?
Ima li još nekih drugih dod.troškova zbog prolongiranja registr. u tom slučaju?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Vraces se na pocetni.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ostaje ti na isti premijski razred na koji si bio. U tvom slučaju PR1 je najniži premijski razred i ostaješ u taj PR. Da si bio u PR5 polisa bi ti bila PR5.
Ako kasniš godinu dana na registraciju onda ti ide početni premijski razred a to je PR7.
Evo vam i tabela da znate koliko je polisa.
Like, share and subscribe.
P.S zanemarite to Đ za budžet, nisam ja pisao.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
![]()
Last edited by mneonly; 13-01-26 at 21:22.
Love, peace and respect.
Moja greška, nisam bio jasan.
Znači auto je PR1. Ako se zakasni/odloži registracija za tri mjeseca, kad se bude registrovalo opet će biti PR1,ako dobro shvatam?Ako prođe više od 1g. onda se ide na PR7?
Hercules napisa nešto suprotno, ali možda nisam ja baš najrazumljivije postavio pitanje.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jeste, ostaješ u PR1.
Love, peace and respect.
Kubikaža utiče na cijenu tehničkog pregleda, na javne puteve i na porez na upotrebu motornog vozila.
Što se tiče polise za putnička vozila bitni su samo KW.
Za teretna vozila polisa se određuje u odnosu na nosivost a ne na KW.
Last edited by mneonly; 14-01-26 at 08:01.
Love, peace and respect.
Ljudi dva puta mi stižu kazne za auto koje sam prodao prije godinu dana, oba puta šaljem mail-ove gdje dokazujem da sam prodao auto i oni to uvažavaju ali ne bih više da se bakćem sa tim.. inače kad sam prodao auto samo smo kupoprodajni ugovor napravili bez davanja bilo kakvog ovlašćenja kod notara.. a izgleda da je ovaj kupac koji je od mene kupio auto preprodao ga brzo nekog drugom, kako bez punomoćja ne znam ali kod nas sve može naravno.. sad je auto kod nekog trećeg lica a meni i dalje stižu kazne jer se vodi auto na mene.. ima li neko savjet šta uraditi, jer iz prethodnih postova vidjeh da je zabran na registraciju ukinut, i šta u slučaju ako ovaj čovjek i neće da ga registruje više nego ga tako vozi![]()
Brat iz budve ljetos imao blaži udes pri cemu je smrskana prednja tablica i predao je zahtjev da mu se izda nova tablica.. evo skoro godinu dana jos mu nije gotova. Bio je u pj budve i zna nekog tamo i kaže mu da su dva dopisa slali za pg i da niko ne odgovara.. pokušao je preko zvaničnih brojeva da dobije nekog iz pg-a ali se naravno niko ne javlja
zna li neko možda neki broj na koji bi se samo mogla dobit informacija u vezi tablica?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Kad su bile kise, meni otpala prednja, zena malo brze u lokvu ulecela. Ja odem na tehnicki, pitam za novu, trazi tu staru jer ces novu cekat makar pola godine. Tako i bi, nadjoh je iskrivljenu, pa malo cekicem to ispeglah i eto je tako.
Da li u ono 72h za popravni tehnički ulaze i praznici i vikend?
Na jednom tehničkom navodno rekoše da se to sve računa
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Do kad vazi 2.5% poreza na prevod auta zna li ko?
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju...kakva bi tisina nastupila...
Brat poveo auto na tehnicki prije praznika. Pao zbog rucne. Nije nastelovana bila.
I doveo auto sjutra dan veli a ne moze danas tehnicki, moras da zakazes. Prvi slobodni termin danas.
Pa je morao opet da plati. Prosao tehnicki.
Samo da se izmu pare.
Nije problem, ali 3 pitanja
Koliko se cekaju tablice ovih dana?
Je li PG pocela da izdaje potvrde da se moze voziti bez tablica dok ih cekas?
Dokle se stiglo u PG sa tablicama? PG NO*??
PG NOVAK, uzece neko.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks