Pežo bijeli 208 PG MM dvije djevojke.
Oće sa bulevara kod pošte u centar da idu lijevo u ulicu Slobode.
Svira svako živi ne ferma ova to 1% -> ne znam kako je to moguće.
Pežo bijeli 208 PG MM dvije djevojke.
Oće sa bulevara kod pošte u centar da idu lijevo u ulicu Slobode.
Svira svako živi ne ferma ova to 1% -> ne znam kako je to moguće.
Nema vecih degenerika od ovih sto ostavljaju djecu u Sutjesku.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
https://www.instagram.com/reel/DSkqT...JnNXBjZHR2ZTgz
jos mu svira kao dje si krenuo
pa jebo bi mu 4 majke majcine
Prema tome, šta da ti kažem?
jes da ovo u nasem zakonu nije prepoznato kao pokusaj ubistva (a trebalo bi), ali ono sto bih mu ja uradio kao odgovor bi garant dobar tuzioc mogo da uvrsti u to djelo
Ulcinjanin ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vidjeli Rusi da 4 zmigavca zavrsavaju posao
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
WTF ljudi, WTF???
https://www.instagram.com/reel/DTdPL...c0dHdubnhhM2ps
E sad i vi pravite duple ulice podgoricani![]()
Da je pravne drzave kao sto nije, pa da se ovo tretira kao pokusaj ubistva pa kad magare odlezi 5 godina, onda bi se svi podobrili.
Stoka. Olos.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A kako to biva ovaj ce sjutra na neku funkciju![]()
Pa nismo ludi da upropastimo sve do sad
Ovo su se vraćali zbog blokade Pipun-ovaca.
Blokada u Bistrice i likovi pretiču i naprave ovo:
Misle da će brže proć...
A treba ih ostavit 2 dana sve ovako...
Kako debilan narod, popunovci i ostali.
Pošteni ljudi s foruma bi rekli da nisu debili i da se bore samo za svoja prava i jednakost.
Da, ali ja npr. nisam posten pa mogu da kazem da su debili.
Evo nisam ni ja pošten i imam problema sa mozgovima ako se pitaju što forumaši pojedini i isfrustriran sam. Pooooooočkim se po glavama tim istim debilima.
Znaci svaki dan, random, i ne mozes im nista.
https://www.instagram.com/reel/DTftj...xwcnNycjEyMg==
Ustani Josipe da ja legnem.
bilo na magistrali, bilo u gradu svim vozacima koji misle da je OK da obidju kolonu koja stoji i uvale se ispred 50-100-500m ili da do semafora "preteknu" kolonu trakom koja je slobodna i uvale se ispred svih ili udju u raskrsnicu iz krive trake i prave probleme toplo zelim da nikad u zivotu ne budu zadovoljni
jer ne, nijesu oni pametniji ili snalazljiviji od drugih no su *****, bahata ***** i nista drugo pa da nas je ista majka rodila.
iskreno im zelim da ih vazda kamen u cipelu zulja ili da ih svrbi nesto sto ne mogu pocesat i da im je obrok vazda blago ledan... mogu i svaku noc kad legnu da strecaju iz sna uz osjecaj da padaju sa visine, sve dok se ne nauce pameti smrdice male
njima cudo jedno ne treba prijava skupa i niko ih ne privodi zbog nepostupanja po naredbi sluzbenoga lica... i biber spreja i suzavca je nestalo
Sinoc, idemo nas 4-5 Berane - Kolasin preko Lubnica 50-60km jer je klizavo i los put (od skijalista) gledam u retrovizor KURIRSKA SLUZBA SEND pretice, svako preticanje u makaze da smo svi morali da kocimo da pustimo degenerika. Ja ne znam sta se desava u glavama tih ljudi, stignut 10 min prije ili kasnije, kao da je bitno?
Ako imas video posalji mi ga, nece vise.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks