Pežo bijeli 208 PG MM dvije djevojke.
Oće sa bulevara kod pošte u centar da idu lijevo u ulicu Slobode.
Svira svako živi ne ferma ova to 1% -> ne znam kako je to moguće.
Pežo bijeli 208 PG MM dvije djevojke.
Oće sa bulevara kod pošte u centar da idu lijevo u ulicu Slobode.
Svira svako živi ne ferma ova to 1% -> ne znam kako je to moguće.
Nema vecih degenerika od ovih sto ostavljaju djecu u Sutjesku.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
https://www.instagram.com/reel/DSkqT...JnNXBjZHR2ZTgz
jos mu svira kao dje si krenuo
pa jebo bi mu 4 majke majcine
Prema tome, šta da ti kažem?
jes da ovo u nasem zakonu nije prepoznato kao pokusaj ubistva (a trebalo bi), ali ono sto bih mu ja uradio kao odgovor bi garant dobar tuzioc mogo da uvrsti u to djelo
Ulcinjanin ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vidjeli Rusi da 4 zmigavca zavrsavaju posao
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
WTF ljudi, WTF???
https://www.instagram.com/reel/DTdPL...c0dHdubnhhM2ps
E sad i vi pravite duple ulice podgoricani![]()
Da je pravne drzave kao sto nije, pa da se ovo tretira kao pokusaj ubistva pa kad magare odlezi 5 godina, onda bi se svi podobrili.
Stoka. Olos.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A kako to biva ovaj ce sjutra na neku funkciju![]()
Pa nismo ludi da upropastimo sve do sad
Ovo su se vraćali zbog blokade Pipun-ovaca.
Blokada u Bistrice i likovi pretiču i naprave ovo:
Misle da će brže proć...
A treba ih ostavit 2 dana sve ovako...
Kako debilan narod, popunovci i ostali.
Pošteni ljudi s foruma bi rekli da nisu debili i da se bore samo za svoja prava i jednakost.
Da, ali ja npr. nisam posten pa mogu da kazem da su debili.
Evo nisam ni ja pošten i imam problema sa mozgovima ako se pitaju što forumaši pojedini i isfrustriran sam. Pooooooočkim se po glavama tim istim debilima.
Znaci svaki dan, random, i ne mozes im nista.
https://www.instagram.com/reel/DTftj...xwcnNycjEyMg==
Ustani Josipe da ja legnem.
bilo na magistrali, bilo u gradu svim vozacima koji misle da je OK da obidju kolonu koja stoji i uvale se ispred 50-100-500m ili da do semafora "preteknu" kolonu trakom koja je slobodna i uvale se ispred svih ili udju u raskrsnicu iz krive trake i prave probleme toplo zelim da nikad u zivotu ne budu zadovoljni
jer ne, nijesu oni pametniji ili snalazljiviji od drugih no su *****, bahata ***** i nista drugo pa da nas je ista majka rodila.
iskreno im zelim da ih vazda kamen u cipelu zulja ili da ih svrbi nesto sto ne mogu pocesat i da im je obrok vazda blago ledan... mogu i svaku noc kad legnu da strecaju iz sna uz osjecaj da padaju sa visine, sve dok se ne nauce pameti smrdice male
njima cudo jedno ne treba prijava skupa i niko ih ne privodi zbog nepostupanja po naredbi sluzbenoga lica... i biber spreja i suzavca je nestalo
Sinoc, idemo nas 4-5 Berane - Kolasin preko Lubnica 50-60km jer je klizavo i los put (od skijalista) gledam u retrovizor KURIRSKA SLUZBA SEND pretice, svako preticanje u makaze da smo svi morali da kocimo da pustimo degenerika. Ja ne znam sta se desava u glavama tih ljudi, stignut 10 min prije ili kasnije, kao da je bitno?
Ako imas video posalji mi ga, nece vise.
There are currently 11 users browsing this thread. (1 members and 10 guests)
Bookmarks