Jesu li javljali sto za cistocu vode za pice kad smo kod kanala?
Jesu li javljali sto za cistocu vode za pice kad smo kod kanala?
Zašto bi ih diralo tužilaštvo? Nije zabranjeno kupiti luksuzno auto, CB makar ima para. Da je sreće zabranjeno bi bilo crtati tendere ovako, a to što je skupo nije protivzakonito.
Izgleda da nam časni Bojović ojde za ambasadora u Moscow![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Oooo Milaneeee. Evo kopaUuuuu. Opet su te prevarili. I to pred samu novu godinu.
Ah meneeeE.
ДАН - (VIDEO) Stiže oprema na gradilište u Botunu
(VIDEO) Stiže oprema na gradilište u Botunu
Počelo je opremanje gradilišta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Botunu. Podizvođač, nikšićka firma "Laki konstrakšn", dovozi zemlju i tampon za kontejnere, kancelarije...
– Do danas su vršene pripreme, a od danas su počeli radovi na mobilizaciji gradilišta i od sada će se sprovoditi kontinuirano, u skladu sa planom izvođenja. Radi se priprema gradilišne zone, tampona za kontejnere, kancelarije i ostalu opremu, sve ono što je potrebno za početak iskopa i grubih građevinskih radova - saopšteno je "Danu" iz Vodovoda.
https://www.youtube.com/embed/B5dFw8...w7ydeJA3YXVexu
Gradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda zvanično je počela 30. decembra prošle godine uz protivljenje mještana Botuna. Prema gradilišnoj tabli rok u kojem postrojenje mora biti izgrađeno je 31. maj 2028. godine. Naznačeno je da su investitori izgradnje Glavni grad i Vodovod, da je tehničku dokumentaciju radila firma "Nik kom", a da je reviziju radila komisija za vršenje revizije projektne dokumentacije gdje je vodeće revident Goran Sekulić. Na tabli je naznačeno da je izvođač radova Kuzu - Alkatraš iz Turske, a da će stručni nadzor raditi njemačka firma Fichtner GmbH & Co KG.
Last edited by hercules; 13-01-26 at 11:47.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jesu li ovo srbi sto opremaju, prica li se sto?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
I kamen bi zaplakao.
Dajković: Slobodna Crna Gora od danas nije dio vlasti u Podgorici, smijenjen sam jer sam podržao Srbe u Zeti
Ako je posao dobio pošteno jer se javio na konkurs, da li je to onda potvrda da Srbi više nisu ugroženi i da se regularno zapošljavaju?...On je rekao da njima mandat nije dao Mujović, ni predsjednik Vlade Milojko Spajić.
"Nego smo ga osvojili. Ja sam ovaj posao pošteno dobio - javio sam se na konkurs....
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Tako mu svi najmiliji u zdravlje zivjeli.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Вели ово је наставак прогона српског народа у Црној Гори.
Сплачина мимо сплачина.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mislim da država doživljava još jedan poraz. U Donjoj Gorici blokiran saobraćaj. Prije 20 min kao gerila su očito Botunjani odlučili da ovako pokušaju da ukažu na što god to bilo... Policija samo nijemi posmatrač...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Lako je upravljati glupima, samo jos da vidimo koliko ih ima u Zeti
Mještani Botuna blokirali kružne tokove na Zabjelu i u Donjoj Gorici, najavili svakodnevna okupljanja
https://www.vijesti.me/v/791159?utm_..._share_counter
A mi cemo vidjeti da li ima drzave i institucija
Je li realno da se iko nada da ima drzave i instuticija nakon svega sto smo pregazili od devedestih na ovamo?
To vas goli instikt zbog djece pretpostavljam nagoni na to..
Факен едит 10 минута недовољан за нас црногорски еза секонд ленгвиџ учеснике.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ma izgubili smo mi sistem vrijednosti da bi bila bitna poloticka frakcija, crnogorci, srbi... Wild west za posjetioce sa jeftinijim ulaznicama točka
Nurković čestitao 13. januar – Dan hrvatskog naroda u Crnoj Gori
https://rtnk.me/drustvo/nurkovic-ces...-u-crnoj-gori/Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Mirsad Nurković uputio je iskrene čestitke svim pripadnicima hrvatskog naroda povodom 13. januara – Dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori, ističući značaj njihove tradicije i doprinosa društvu.
„Svim pripadnicima hrvatskog naroda u Crnoj Gori upućujem iskrene čestitke povodom ovog praznika“, kazao je Nurković. „Ovaj dan je prilika da se podsjetimo bogatog kulturnog identiteta, tradicije i doprinosa hrvatske zajednice razvoju multietničke, multikulturalne i građanske Crne Gore“, kazao je on.
Dodao je da je važno njegovati međusobno uvažavanje, dijalog i zajedničke vrijednosti.
„Njegujući ove principe, nastavljamo da gradimo društvo jednakih mogućnosti i trajnog povjerenja. Uz želju da ovaj praznik obilježite u miru, ponosu i zajedništvu, još jednom vam upućujem srdačne čestitke“, zaključio je potpredsjednik Skupštine.
Grlić Radman: Drago nam je da su Bokelji uvezali svoju hrvatsku kulturnu baštinu u jedinstvenu baštinu Crne Gore
https://rtnk.me/politika/grlic-radma...inu-crne-gore/
Zivi li ovaj Radman sa dva prezimena u Crnoj Gori?! Kad god upalim televizor evo njega. Onda utulim televizor.
Ovako je kad postanes dio vladajuce koalicije.
Zbilja ako sutra npr kod Vodovoda zateknem N.N lica i ne dozvoljavaju mi da prodjem ako zovnem 122 i kazem da mi blokiraju put na javnoj saobracajnici ne dozvoljavaju da prodjem i da se zbog njihovog ponasanja osjecam ugrozeno
1) Da li Policija moze da mi obezbijedi prolaz?
2)Ako ne da li onda mogu da tuzim Policiju zbog necinja tj prvo Prituzba MUPu , slikam auta i sluzbenike, Obracanje Obdusmanu i tuzbu protiv Drzave zbog rada svojih organa...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks