Isto i to
Sjećam se u osnovnoj sam mu redovno falsifikovala potpis majke u knjižice, dok nas jednom nije uhvatila
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Sve za Brata, Brata ni za ŠTA!
Lapis
Prije će biti da pratim ja tebeali bitno da se pratimo
Negdje sam pročitao (pretpostavljam da nije 100 posto istina) da se kroz istoriju dešavalo da izda majka sina, sin majku, oca itd, ali se nikad nije desilo da sestra izda brata.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Paaaa u pravu si. Posle nekog vremena fokus bude na tim što kažeš streakovima I bodovima. Koliko god da nije fora u tome nekako te tjera. Mogao bi mnogo bolje da se iskoristi, ali ovako ipak nekako natjeraš sebe bar na tu jednu lekciju svaki dan. Ja sam imao periode kad baš nemam vremana i odradim tu lekciju čisto da bih oposlio taj dan i bilo je rdosta takvih dana, a opet i periode kad imam više vremena pa se doata ozbiljnije posvetim. Što znam, mislim da je za ozbiljnije učenje bolji tvod metod, a ovo je više za ono laganije pa što se nauči. Što je meni i bio neki cilj. Učim španski čisto da bih se što bolje sporazumijevao kad putujem. I ako se nekad preselim tamo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako jedva čekam da se probudim da doručkujem, a ni zaspala nisam još
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
...
Bolje dvije dobre zene od jedne loše...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Još jedan znameniti Crnogorac o kome malo što znamo jer nemamo kad od dajka i pipuna, *bo nas pas :/
"Born in Istanbul to a Montenegrin father and Greek mother, he studied piano, oboe and percussion as a child, and set up his own rock and roll band in the late 1950s. He moved to Paris in 1960...
Nilović's song "Portrait d'un Robot" was used in a film short on the children's program Sesame Street
Dr. Dre sampled much of Nilović's piece "Underground Session" for his track "Loose Cannons"
https://en.wikipedia.org/wiki/Janko_Nilovi%C4%87
Jankov poštovalac odje
@zubizaretta naravno da razimijem.Interna fora jel.
Nego, moram ti reći da za mene to nije samo bio film.I ta posljednja scena nije bila samo onako scena.Pojavio se u trenutku kad sam isto tako u osjetljivim godinama treba nešto slično da ishendlujem.Mislim kad je izašao da sam ga više od deset puta odgledala.
Sad već to ne bi bilo to.Kad jednom pređeš takav stepenik nikad ne ideš unazad.
E da, hvala ti.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kad nemag gard i pokazes sve svoje mane protivnicima ili javnosti oni to po difoltu tretiraju kao slabost, i itekako moze da bude slabost. Ali kad pokazujes imperfekcije zato sto te boli k, i onako ih svako ima jelte? E tad si motherfucker, zar ne?
Meni je najjače što je u pitanju rap batl.
Sve što si naveo dovodi do prelaza koji okreće cio tok urnebesno u pravcu krešenda, jer obično takve bitke počinju napadom na protivnika direkt.U ovom slučaju bulija.
Ovaj prelaz mi je jedan od najboljih:
But I know something about you
You went to Cranbrook, that's a private school
What's the matter, dawg? You embarrassed?
This guy's a gangster? His real name's Clarence
And Clarence lives at home with both parents
And Clarence' parents have a real good marriage
This guy don't wanna battle, he's shook
'Cause ain't no such things as halfway crooks
He's scared to death, he's scared to look
At his fucking yearbook..
Boldovano metak bez premca.![]()
Znam sve, okrenuo je scenario u sablonskom smislu i u ovom slucaju testosteronisani crnci u fullu su ne umjeli da se snadju jer je pravilo igre igra momenta i tajfun ih je pomeo. He fuckin outsmarted them na prepad + muda + znanje. Sah mat seljacine![]()
...i još je rekao za tu bitku, i to iskreno na kraju i jebe mi se za ovu bitku ne želim da pobjedim.
Ono nešto ka jebale vas i vaše bitke i vaši stejdžovi.![]()
Mind games. Htio je i to vapio za tim. To znamo i ja i ti i on 🤌![]()
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks