Ni poklonio.
Sve je kriv extravaganca.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
A to tek....
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nema to da se kupi, ipak je u pitanju bilo prijateljstvo.Eh to cijene nema.
https://www.istriaterramagica.eu/nov...BUPfOOYz8cJQiA
Naravno.
Ne razumije to joni.
Od njega mogu samo Hendrick's da dobijem.
Pa kupi li je više, ne viđela se!
Jel ti uzimaju PDV?Kad prodaju tako pića od pacijenata.Na CRNO.
Ko ih ćera da popiju nije ZAR da doktor ne može proslijediti u poklon nekome nešto ili nedobog odbiti.Mislim ja sam jednom odbila jednoj koja me na muke žive stavila jer sam dobrovoljno krv dala njenom sinu na postelji ona me juri sa eurima reko koji Q s tim parama bilo što da uzmem a da se osjećam prijatno.Makse ženo, a da makse nemoj mi dušu vrijeđat razum bio možda drukčije reka ali prodavat piće od familije pacijenta kojem si život izvuka je DNO DNA.
Dobar Mantuano. Za razliku od Reserve više se osjeća taj karakteristični rum i miris i ukus.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
u prosloj god opala prodaja piva i onda su ovi veci supermarketi u decembru, da nadoknade, dali takve akcije i "ugasili" male.
sto smo pili prosle godine?
nothing comes from violence and nothing ever could
Pivo, uglavnom.Ljeti naročito nego marketi me nisu gledali nešto naročito što se istog tiče više mjesta đe se toči ono od lokalnih iliti crnogorskih pivara.
Izuzetak je nefiltrirano nikšićko i to isključivo u propagandi.
Kad već radimo evaulaciju na topicmogu reći neđe na početku ljeta Minhen i HB čak i jedan izlet sa Ginisom no baš izlet zaključih da nije za mene jedino mi se pjena savršeno sviđa kremasta je kao kod espresa.
@Milos Darmanovic koliko je sad Dogma u BG aj da rečem lokal ti si nedavno bio?Pitam te jer mi je nejasno da ođe na par mjesta viđeh i u Novi lokale tog tipa koje drže Rusi nafurali su cijenu i do 6 pa i 7 eura.Što je mnogo, mnogo je.
Last edited by Bluemoon; 13-01-26 at 15:59.
Sok od jabuke, 100% jabuka.
Rusi su ođe ono u uvoz Kabineta Dogme ITD iz Srbije Reko druže kako Dogma može ovu cijenu da nagura a lokalni kraft golemi je daleko ispod cijene.
Žale se na carine PDV šta već a što ne guraju lokalni kraft to je pitanje svih pitanja.Furaju u Bogart na točkice recimo ali limenke ove iz Srbije u KRV.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Idealan dan za čaj.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
cabernet.
Uzeh u ruski market a proizvođač je iz Ukrajine.
Katastrofa kako se pjena gubi brzinom svjetlosti već na konto toga naslutih da je TREŠ.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ne znam bih li po zaric kraljici ili staroj pesmi udario..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks