Outgoing mail ne funkcionise na sve nove uredjaje od kada je novi webmax
Dolazni mailovi rade ali odlazni ne
zastita
Ssl
Port 465
Kaze potrebna autorizacija uredjaj ali server ne reaguje
Da li je neko imao slicnog problema i da li ima neko resenje?
Koje portove stavljas?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Outgoing mail ne funkcionise na sve nove uredjaje od kada je novi webmax
Dolazni mailovi rade ali odlazni ne
zastita
Ssl
Port 465
Kaze potrebna autorizacija uredjaj ali server ne reaguje
Da li je neko imao slicnog problema i da li ima neko resenje?
Last edited by desha; 30-07-22 at 11:13.
Odlazna posta koristi samo TLS za enkripciju.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Rijesih
Zastita none
I port odlazni 25
Ja ne znam ima li novije teme od ove ali ne nadjoh pa pisem ovdje (a prebacicu ako bude bilo potrebe).
Elem, domaci sluzbeni mail @xxxxxx.me za koji se na sluzbenom kompu koristi Outlook (Classic) a svakako moze da se pristupi i preko samog Webmax-a.
Na Webmax-u je dozvoljen kapacitet od 2000MB a vajda je 'cupao' samo najnovije mail-ove dok bi se stari brisali, arhivirali ili sta vec a u Outlook-u je kapacitet bio (skoro) neogranicen.
Problem se desio kad je (pra)stari komp poceo da steka pa je odradjen backup Outlook-a koji ima preko 4GB.
Na zamjenskom kompu je vracen taj backup ali je Webmax izgleda povukao sve mail-ove, tj. pokusao da povuce sve mail-ove i onda se desio karambol da je kapacitet na 100% i ma koliko se mail-ova brisalo % se malo spusti ali se poslije par minuta opet vrati na 100% i mail-ovi vise ne mogu da se primaju, ne samo na Webmax-u nego i na Outlook-u vec posaljiocu stize ona poruka da se ista nije mogla dostsviti jer je Inbox primaoca pun.
"The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Please try resending your message later, or contact the recipient directly."
Ima li ko predlog sto radit'? Ja sam cackao opcije i po Webmax-u (jako ogranicene i berskorisne) i na Outlook-u (ima ih dosta al' ne nadjoh nesto relevantno) ali nisam uspio da nekako ogranicim koje ce poruke Webmax da 'fetch'-uje sa servera.
Vjerovatno cu morat' da nekako obrisem/ocistim opet sve poruke ali mi prethodno treba da nekako budem u mogucnosti da vratim tih 4GB poruka na Outlook a da sve one ne odu na Webmax i totalno ga uguse.
Ako ko ima iskustva sa ovim problemom ili ima ideju kako da ga rijesi, neka pise.
Danke.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Predpostavljam da si probao da importujes (sinhronizujes)bekap preko Outlooka, pa on pokusavao da cijeli bekap uploduje na server
Na tom outlooku obrisi sve poruke koje imas u bekapuje, pusti da se sinhronizuje, a bekap dodaj na outlook kao arhivu da ih ne uploduje na server
Sent from my moto e13 using Tapatalk
Zna li se u čemu je problem sa webmaxom evo 2 dana...
Pukli serveri , rade na otklanjanju kvara
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne pitaj![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Webmax ima novi interfejs koji je solidan. Mailovi su proradili koliko vidim po racunima.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mene neđe od februara ne radi Outlook Pop3 trte mrte sa mail.t-com.me domenom.
E sad pošto nisam vremena da se posvetim tome, ima li kakva novina u vezi tih podešavanja?
Mogu da otvorim webmax na browseru.
Koristim Outlook iz Office Pro 2019, radio je nekoliko godina bez problema. I sad radi sa drugim mailovima.
Proradio je sa ovim portovima koje si naveo, ali na POP.
Hvala!
Znate li novitet da više ne možete promjeniti lozinku od webax naloga sopstveno već morate otići do poslovnice ili se obratiti operateru i da telefonski oni sami Vam promjene istu. Servis se naplaćuje 0.98€. Danas mi je rečeno u poslovnici
Last edited by baraba; 08-10-25 at 08:22.
Не могу да отворим webmax, јавља да је погрешна шифра или име.
Има ли још неко проблем?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Poštovani,
Početkom 2026. godine planiramo unapređenje WebMax servisa. Novi WebMax donijeće značajno veći prostor za smještaj mailova, bolju zaštitu podataka i dodatne funkcionalnosti. WebMax će od 2026. godine biti dostupan kroz komercijalne pakete, sa posebnim pogodnostima za korisnike Crnogorskog Telekoma.
Za korišćenje unaprijeđenog WebMax servisa biće potrebna jednostavna registracija, a sve relevantne informacije o paketima, cijenama i tehničkim preduslovima biće Vam dostavljeni blagovremeno.
Ova najava je informativnog karaktera. Obavještavaćemo Vas o svim narednim aktivnostima.
Napominjemo da će se proces registracije odvijati isključivo na našoj zvaničnoj stranici www.telekom.me
Hvala što koristite naš email servis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks