Ekipa zna li neko kako da gledam youtube na displeju. Piše kad udjem da moram da nadogradim music premium da bih pristupio funkciji. Pretpostavljam da ima veze sa zabranom zbog bezbjedonosnih razloga?
Ja gledam jutub svaki dan na displeju, premium ili bez.
Prema tome, šta da ti kažem?
Onda ja negdje griješim. Mogu samo da slušam ali nema videa. Možda treba nešto da se instalira...
Pa imas li instaliranu jutub app? iOS ili Android?
Android, imam naravno i povežem telefon preko bluetootha na CarAndroid i kad pustim pjesmu na youtube čuje se samo muzika ali nema videa na displeju. Kad pokušam da pokrenem i video na CarAndroid izbaci mi ovo na slici:
https://ibb.co/4bLXfQP
Instalirao sam i probao onaj CarStream na telefonu sve po uputstvima sa neta ali ga vozilo ne prepoznaje.
Aj sad procitaj tvoj prvi post (#10734) i probaj da odgovoris sebi, tj. kako bi nekome odgovorio. Nisi napisao je li displej od auta, autobusa, Mana, je li Skoda, Seat, model, verzija…
Po slici bih rekao golf 8.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa tema je VW nije sigurno skoda ni seat.
Golf 8 Style...
Znači kad povežem AndroidCar i moj telefon preko bluetootha, te pustim nešto na youtube na telefonu, ne znam kako da podesim da imam i video na displeju VOZILA. Ovako, kao što je na slici ispod:
https://ibb.co/wh0fdMH3
Zvuk se čuje bez problema, samo nema videa.
Koliko znam tu ide kodiranje i video in motion. Mada na slici ovoj je preko android auto ili apple car play rekao bih.
Video bi trebalo da radi samo u mjestu a dok vozis je ugasen zbog bezbjednosti. Pa na kodiranje podji kod nekoga da ti to otkljuca.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mora kodiranje za video in motion, i onda moze i u voznji i svakako. Ali to nema veze sa android app ili apple car play. A ima da se kupi i AI Box oko 90e je.
Brkate babe i zabe...
Android auto ni apple car play ni u jednom vozilu oficijalno ne podrzavaju Youtube video. Video in motion je kodiranje ako cete da pustate sa fleske direkt na multimediju, ali to nema veze sa ovim
Postoje razno razni dongle-ovi i adapteri za screen mirroring ako vam multimedije to ne podrzavaju fabricki...onda moze...
Klonira se displej s telefona na multimediju, i moze sta god da se radi...
Last edited by Laz; 11-01-26 at 20:48.
Znači kodiranje ili AI box. Hvala.
Ima li kod nas ai da se kupi?
Kodiraj video in motion, skini spotove na flesku i cepaj...
Youtube je glupost, bez ako ces da gledas glovo reklame ili reklame za kladjenje
Last edited by Laz; 11-01-26 at 20:51.
Ja sam mislio da je video u voznji demode. Znam da je prije par godina bilo jako popularno na one kineske multimedije al nesto sad to kad vidim nekom u auto nesto mi ne izgleda bzv …
Ok ako je zbog djece crtani i ako imaju ekrani u naslone .
Naljepse mi je vidjet ovaj carplay izgled dje je muzika i mapa , mada sve je stvar ukusa
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks