Ja porucih za Ravulju Good Year 4S Gen-3. Vrijeme je za nove, sa fabrckim Dunlopicama sam presao oko 74000.
Au ala je napadalo doma... Eto je zima opet kao nekad.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Ja porucih za Ravulju Good Year 4S Gen-3. Vrijeme je za nove, sa fabrckim Dunlopicama sam presao oko 74000.
Prema tome, šta da ti kažem?
Gen3 je vise ljetnja no zimska, slicna je Michu CC, Gen2 je bila vise zimska nego ljetnja tako da ne znam ali ima 3PMSF sertifikat.
Ne znam moze li se slike provalit dubina kanala...ali snijega ima sigurno preko pola metra....mislim da nema sanse da bih mogao izaci da su mi ostale GY AT Adventure....
Jos je citav put pedenca, ovo sa slike je ravno kakav je drugi dio puta sa glavnog puta.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Ne vide se toliko tragovi koliko visina snijega na zbunju sa strane i pravo na nekom objektu...
Lokacija?
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Fino je napadalo
All season gume podrzavam i vozim. Nije to kao nekoć sad su to ozbiljne gume
JA na zenin peuget stavih conitental univerzalne...ne vjerujem da ce snijeg gazit osim ako odje ne napada...![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prti to ne brini po relativno pristojnim uslovima. Iskreno nisam u smetove ulazio ali nije i da nisam po pofinih snjegova...
Bih za vikend gore do kolasina,da ti kazem,nisam gazio ne znam kakav snijeg al ono,bilo je svega. Uglavnom,nisu mrdnule! Touran,16snatica.
Isto GY 4S Gen3?
Jeste jeste,onda kad smo pisali,izlecele su mi dosta povoljno. Po kisi odlicne,snijeg,ovo malo sto sam gazio je skroz om bilo. Na jedno mjesto one krivine kod mateseva led me cimnuo,ali bas bas malo. Nedje sam vidio da im je temp preko 28c smrt. Evo cu ovo ljeto vidjeti kako ce se pokazati. Do sad su top!
Ja to vozim evo 2 god minimum. Meni su legle. Dosta je udobna, citaj meksa sto ne znam kako ce se manifestovat na vasim đipovskim dimenzijama ali ja to bas cijenim kod nje sa niskim autom. Dobra tehnologija, na mokrom cijepa sto je meni realno najbitnije jer na suvom je i nesto losija guma dovoljno dobra...
Trose li se?
Ne vala. Kazu po 60.000 milja da prelaze prosjecno na tyre reviews u sto sad bas i ne vjerujem, tj ja nikad nijednu gumu nisam toliko vozio jer dok ja toliko predjem ostaraju od godina
Trose se svakako vise na crnogorsku vrucinu nego u ostala doba godine..
Edit: u zadnje sam vrijeme vozio conti premium contact (2 para zaredom) i ona se poprilicno brze trosila a vjeruj mi da nije bolja guma od ove makar za moj stil i potrebe... I ako malo brkam babe i zabe jer je prva allseason, ova ljetnja....
Last edited by zubizaretta; 13-01-26 at 12:03.
A dje,prelazim oko 12-13k godisnje. Posle 5te godine,nebitno koliko se prodje,gume su za bacanje. Sunce odradi svoje(ponekad i 4te). Ove GY Gen3 su ok sto se tice ovog kisnog perioda,nesto preko 5k sam ubo s njima. A sto sam review citao po netu,toplota im je najveci protivnik.
E to ti ne umijem jos reci za ove, conti su stvarno drzale do skoro samog kraja. Ali ove imaju neki touring ali isto ozbiljan vibe koji mi se svidja. Onako je laid back guma sa dozom latencya naspram contia sto je i normalno jer je allseason a ne performance guma ali je isto tako sharp as a razor ali na svoj neki drugi nacin. Nisam nikad prije ovih imao allseason pa mi je trebalo malo da ih ukapiram
Pa toplota im nije neki ekstreman protivnik koliko mi se cini.. Sve do 32 - 33 stepena ne j*ebu one puno. A kad je ono 36, 38 osjecas da ne uzivaju, tu ih stvarno ljetnji conti premiun jede za dorucak ns tim ekstremin vrucinama ali boze moj rade posao, da sam krenuo u trke ne bih ih birao a i vi ih niste za to kupili. Sto se mene tice svidjaju mi se vise nego conti allseason contacontact 2, moja drugarica to vozi a to auto nije da ni ja ne vozim... Nerihetko opalimo ili mojim ili njihovim na neku duzu turu pa se mijenjamo.. I fun fact je da se i njoj i njenom momku vise svidjaju ove gume od contia allseason 2...
Last edited by zubizaretta; 13-01-26 at 14:47.
Koje allseason da stavim na clio4? 15 65 185? Kakav je ovaj sailun u Vujacica za 48.5eura komad? Ima li kakava ponuda jos,sa montazom i ugradnjom. Najvjerovatnije sve 4.
Kumho (ili kako li se pise) allseason bi makar po rivjuima trebale da budu ubjedljivo najbolje sto se value price tice. Dakle platis osrednju cijenu a dobijes vrlodobru do ozbiljnu gumu. Pricate o petnaesticama tako da zarad razlike od 10-12 eura po gumi nikad ne bih kupio te "no name" brendove sto prvo zbog svoje sigurnosti, sto drugo radi uzivanja u voznji
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks