Znam zarubici cerku ako je to taj
Znam zarubici cerku ako je to taj
Žene su u takvim familijama najveće žrtve JBG.
Krvne osvete su zajebaTa stvar.
Ova je djelovala veselo, mozda grijesim i za nju, mozda ni ona nije ta? Nekad sam nacuo neku legendu za njenog oca iz cg koji je valjda zivio u bg?
Sto je pjesnica htjela da kaze i da li se razumijemo ili smo u disbalansu trenutno?
U teškom disbalansu jer bi da ispaneš faca.Imam ja malo više konekcije i sa tim mafijaškim krugovima u nekom drugom smislu tako da gledaj da mi se ne mangupišeš.
E da, niko ništa ne bira pa ni da mu se pod krevetac kad se rodi krije masu šaržera.![]()
Zasto bi ja da ispadnem faca? Sto se salim? Mislim odakle te ideje. I onko smo iza nickova. Faca? Gluposti valjas a mislim da ces i toga bit svjesna ako realno sagedas? Kakvi mafijasi kakvi bakraci?
Jes ako smo iza nikova to oduzima svaku odgovornost od idiotluka.
Aj laka ti noć.
Kako volis da udaras na emotivnu ucjenu iz sporta. Jeste. Ako smo iza nickova odgovornosti nema, kako si samo shvatila najvacu dubinu mojih misli? Sto god da sam rekao suprotbo sam mislio i sve si u pravu uvjek i bez rezerve 🩵
Ima itekako ima, naročito kad si iza nekog nika đe si ogoljen od identiteta koji ti je nametnut i predan ka neko ko najveću odgovornost ima ono Čovjek samo Čovjek bez imena i prezimena.
Aj sad razmisli o tome a i ne moraš i ozbiljno laka ti noć.
Vazda baćko, pametan si i drcan bez ptrebe prema meni ali cijenim individualnost i personality. Peace
Ne. Samo mi bilo jednostvnije da mu kazem ove stvari ovako. Za nju su rezervisane neka druga sazvjezdja![]()
Nebitno.
Nadam se da je moj drug Buva ozdravio i pobjedio jebeni virus.To je moj drug najjači.
Cuvaj se lepotice jer strast je strast a vlast je vlast
Kakva strast i kakva vlast ja sam bukvalno uzela uzorak onoga što sam pravila đe bi se svakom muškarcu mozak obrnuo u propast i sipala i on je naravno zaludio.
Dušu mi je otvorio ka i svaki drugi no je problem što mi se on baš sviđa.
A otac mu je katastrofa ja sad moram oca da mu nekako eliminišem da bi došla do njega.
Mačkoza![]()
Last edited by Bluemoon; 11-01-26 at 01:45.
O.G.
Smijes ali mi statistika nikakva da ti priznam odma'.
2x sam kumovao i jedan put mi je parfem sto sam stavio na svadbu trajao duze od tog braka, drugi brak je trajao neto vise nego klasicni minival rece mi frizerka iz komsiluka
Ma što veliš?
Awww. Ovo ako neko ima na plocu ne zalim para
Pure excellence
Who the f is kodzic? PocEpaj mu ti jos jedan rajsferslus bez povratka ako je strast&business plus ubistvo oca prica. Ja cu mu kupit novi bolji i jaci za svadbu!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks