Ne upraznjavam pratcenje folklora![]()
Čoek koji je prijetio lomljenjem skupštine pa ispresavijao onaj mikrofon![]()
Ne upraznjavam pratcenje folklora![]()
Ништароба мала продата. Пичкица.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakav gmaz, on je i u Zetu predmet sprdnje...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
A jos od onog dogadjaja na aerodromu mu je rijeci javno objelodanjena tezina ali i pored toga mu niko od ovih koalicionih partnera nema herca udariti mu onu stvar i poslati ih u istoriju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam je li predmet sprdnje,teke ga Zecani podržavaju. Malouman narod definitivno. Kako im se sprda zGlavom.
https://www.vijesti.me/v/790618?utm_..._share_counter
Dritan Abazović "Vijestima" kazao da je aktuelni menadžment Agencije "gori nego u vremenu Jelene Perović"
Sent from my phone
Taman ka oni gore sa ervinom... niko ga ne voli svi ga podrzavaju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mislili ste da će se Milan dobrovoljno pošenut pa da od skoro boguugodni DPS sEdne, kako da ne. Udri Pinune nije ti ih majka rodila.
Milan Knežević je definicija crnogorskog izraza ,,ništa čovjek''
Jeste, od 16 iljada Zećana, 100 ljudi se nije moglo okupiti da brani Botun uz svu 98% izlaznost za protiv rušenja.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Nepunih 8 hiljada je glasalo protiv gradnje kolektora,tako da ta cifra od 16 hiljada nije realna.
Ne znam koliku podršku ima u zeti tačno,ali siguran sam da ga dobar dio zecana podržava.
Ja bih samo volio da jednom bude covjek,a ne ništaroba,ali aj da sačekamo još koju deceniju do penzije.
"Nećemo mi da puštimo da truju našu đecu i spašavamo živote i ne damo Botun! Ako ipak krenu na nas onda ćemo obalit Vladu. A ako i ne obalimo odmah, daćemo im rok pa ćemo je onda obalit. Ali, ako budemo mogli da se ogrnemo trobojkom i pričamo srpski, onda možete da činite sa Zetom što vi drago. "
Ovo nema ni u Monti Pajton
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Je li ovo znači da ako Vlada usvoji za jezik, državljanstvo i zastavu onda mogu tri spalionice u Botun?
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Црногорце је одржало црногорско срце.
Zatrpan kanal bla bla nista strasno ... ko je dozvolio to? Koji gradski arhitekta? Tomo Celebic je zatrpao aj da je cijevi stavio pa prosto bilo. Posto je pravno lice gradilo ko je zeznuo stvar? Nadzor? Gradski arhtitekta? Pup Dup? Neko je rekao " dobro je to"
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znači, kolektor i spalionica ne zagađuju Botun, ljudi im neće umirat od raka i slično samo ako u Ustavu srpski jezik bude zvanični? Ako mu Botunjani ne kažu da se narilja g.vana, onda me više uopšte ne zanima pita li ih neko nešto i oće li im spalionica stvarno naruštavati zdravlje. Neka uzmu rječnik srpskog jezika i neka zapjevaju bože pravde pa dako ih to izliječi.
Da li je još neko ostao da za Lepoglavog tvrdi da nije sto puta kupljena i prodata gnjida kao Koljenica što je? Ili se i dalje tvrdi da je on pošten i naivan i da ga Koljenica samo koristi?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Na sta lici taj pojas Zabjelo - Donja Gorica - KAP - Botun - Cijevna - Moraca. Ne znas je li gore kad ga gledas sa ceste ili iz voza ili aviona. Jedino ti je jasno u kakav pakao i sa kakvim paklenicima zivis. Mada uvijek mozes da dodjes do centra Podgorice da ti padne fasada na glavu ili da gledas najmaloumnije zastoje saobracaja. U Podgorici, generalno, jedino oni kuckovi i narocito macke lutalice imaju nekakav dignitet i organizaciju zivota.
Polinezija gospodo.
Dnp je taj koji trguje. A da mislim da ima ljeba od bavljenja politikom, dako bih dosad pokušao. Pošto ne mislim da ima ljeba od toga, mogu samo gvnarima da kažem da su gvnari. Nije da im to nešto posebno smeta, svakodnevno samovoljno jedu gvna.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne bih se složio s tobom da nema ljeba od bavljenja politikom,NHM.
Ima. Ali za govvnare,ništa robe i splačine. Za poštenog čovjeka bas bas slabo,cast izuzecima.
Politika je za većinu postala biznis,da se narod zamlacuje s njihovom pričom,a da oni naravno profitiraju od toga.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks