A nije ništa od toga nesvjesno, vjeruj mi. Ne znaš kakve je nebuloze pisao za vrijeme prvog Trampovog mandata i u kakve retardirane stvari ovaj lik vjeruje da bi opravdao svoju ljubav prema Trampu. Na primjer da se pedofili iz Demokratske partije okupljaju u sred je*enog Menhetna u podrumu picerije koja nema podrum. A sa druge strane ne može da prihvati 1000 dokaza da je Tramp obična psihopatska pedofilčina.
Look upon my works ye mighty and this pear...
@NSX
Ah izvini relativizuješ situaciju, batali se toga sa strane izgleda odvratno.
Ubio je nedužnu ženu koja iza sebe je ostavila šestogodišnje dijete.Batali se tvojega pokazivanja znanja oko USA policijskih jedinica i sličnih bulšita u ovakvoj situaciji.
Last edited by Bluemoon; 08-01-26 at 23:49.
U pitanju je šablon koji koristi stalno. Nije jedini. To je klasična jadna desničarska taktika.
Evo ti jedan konkretan primjer. Kad je svim normalnima bilo jasno da je Tramp rasista, on to nije htio da prihvati jer Tramp mora da KAŽE da je rasista da bi bio rasista. A to što nije htio da iznajmljuje stanove crncima, što je tražio smrtnu kaznu za Central Park 5 i još x primjera možemo da okačimo mačku o rep. Uglavnom, da bi bilo tačno bilo šta što se njemu i njegovim istomišljenicima ne dopada, mora da bude izričito rečeno, bez obzira koliko je krajnje očigledno i logično. Ne znam ko treba da padne na tu taktiku i zašto još uvijek misli da ovo pali.
Last edited by VanjaTheMan; 08-01-26 at 23:57.
Evo ti NSX, opravdaj ovo: https://i.imgur.com/NKLtW0Z.mp4
Još uvijek ti nije jasno šta je ovim ljudima cilj?
Last edited by VanjaTheMan; 09-01-26 at 00:04.
Ima ih dosta kad su u pitanju crnci i ođe ali ne oskudjevaju u mačoističkim komentima pošaljite nam te crnkinje ili venecuelanke, maležanke.Veli, šta bi bilo da je bio crnac.Okle sad crnac u priču.
To su jednoćelijski oblici života, izvinjavam se pravim jednoćelijskim oblicima života.
Last edited by Bluemoon; 09-01-26 at 00:05.
Ja sam za da pomognem venucuelankama. Ameba, jednostavno i iskreno bice![]()
Treba pomoći svim ljudima u nevolji. Ne znam zašto bi neko imao nešto protiv. To što su Veneculeanke je puka slučajnost.
A Venecualcima?
Ajde molim te onaj tamo pri tom u brak čoek kači polugole ženske na temu đe ovaj teror vrši po planeti ti dodaješ mangupski koment evo toliko ste zanimljivi obojica moš mislit.
Onaj ubio neku nenaoružanu ženu ovaj drugi baca izvještaje iz 2015. i neke pamflete.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 09-01-26 at 00:14.
A i venecuelancima ako su extraoridary. Venecuelankama ako su dobre ribe!![]()
Salim se, mnogo se stvari odje bukvalno shvata a ja volim da se salim mrvu crnim humorom![]()
Ne salim se ja da udomljavam Venecuelanke. Znam kroz sta smo prosli jer se dobro sjecam. Tek da me je neka Venecuelanka udomila tad
A ova farsa usa, rus, topovsko meso i kina koja evo 500 god ceka svoj momenat je neizbjezna...
#dobroeto
Oregon je najbolji dio usa trenutno i vjeruj mi da znam dobro zasto to pricam.
Ali mislim da su senatori i ostali cinovnici upravo namjerno napravili da je toliko dobro i tolika demokratija da vrlo brzo tj vec prelazi u anarhiju a anarhija ce nacinjet' mnogo pravnih povoda za evictions i eventually jeftinu zemlju nakon oduzimanja i veliku zaradu. Sve je na isti sablon Blue, pusti nas da propadnemo vise i pocinemo, vec gubimo 0:6 u 88 minut...
Ali veli NSX da se ovaj lik usra od straha pa je zato izvadio utoku o hladnokrvno ubio ženu koja bježi od njih.
Ubica, hladnokrvni ubica koji pro tom ima iza sebe leđa jer ovakvi samo muda pokaži kad znaju da ih čeka imunitet.Ovo je ništa drugo no demonstracija sile u smislu ono ovo i vama može da se desi.
blumun ne relativizujem ništa, napisao sam onako kako jeste
https://www.facebook.com/reel/25699678756310692
na videu se sve vidi, blokirala je ICE, nije slušala instrukcije, ovaj što dolazi sa lijeve strane je krenuo da je uhapsi jer ne sluša a ovaj što je došao ispred da pomogne kolegi i da je blokira se prepao kad je ona krenula prema njemu (to što je nakon toga okrenula točkove on nije mogao da vidi), mogao je da je izbjegne (tj. i izbjegao je odnosno samo ga je očešala blago) tako da to ne opravdava upotrebu sile, i iz svega toga si ti zaključila da ja njega opravdavam
tako je zato što je neki anonimus lupio da picerija ima podrum sve ostalo odjednom nije tačno, tvoj TDS je vrlo real, bio si ubijeđen da nema šanse da dobije jer su svi mediji bili na vašoj strani i od 2016e mrziš i sebe i čitav svijet jer nisi bio u pravu
She is only here to annoy herself!
Znaci sad ti je i fejzbuk relevantan ka bizbiju.Lijepo.
to je video sa NBC News, kakve veze ima je li fejsbuk ili vebsajt
Što si upute tog sranja od medija postavio preko Mete.Ali, nebitno potpuno nebitno vidi se dobro što se ođe desilo moš da dubiš na trepavice lijepo je da su ti duge da zavodiš Venecuelanke ali ti ništa ne pomažu da dokažeš kako ne relativizuješ ubicu.
ja sam siguran da bi ti odmah procijenila da li osoba u autu ima kriminalni dosije ili ne i kakve su joj namjere, pogotovo kad krene ka tebi dok stojiš ispred njenog auta
Ne,ja nisam kukavica ove fele ovo je klasični kukavičluk na djelu.Pucati tako na nenaoružanu ženu koja je u panici od njih dvojice i vidno od njih bježi je odlika jadova.
Jel bi ti ovako postupio?Aj reci?Kad već mene pitaš?
A u njen slučaj ja ne bi dozvolila da mi vuče ovaj kvaku no bi izašla i rekla ja se izvinjavam znate li đe ođe parking nisam odavle.
Last edited by Bluemoon; 09-01-26 at 00:58.
ne bih jer prvo ne bih stao ispred auta (to se ne radi i to se uči na obuci), dakle tu je prva njegova greška
blokirala im je put jer se inatila eto tako taman ka ti, a to je po njihovom zakonu opstrukcija rada policije, oni su krenuli da je hapse ona se opirala krenula je autom prema policajcu koji se nalazio ispred i tragično završila
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks