Pomislih i ja, ali udjoh I'm na Instagram, piše do 18h sem u tržnim centrima.
Pomislih i ja, ali udjoh I'm na Instagram, piše do 18h sem u tržnim centrima.
Jel zna neko nešto više o ovim posrednicima za plaćanje, jel koristi neko neki sa sa slike ispod ?
![]()
PayPal imas kod nas
Ima li dje mozda mapa CG sa svim rijekama mapiranim? Sve sto sam nasao pokazuje samo ove najvece rijeke, nema ovih manjih rijeka - npr ne vidim mapu koja ima evidentirane Bukovicu i Tusinju (a one me najvise interesuju)
https://rivermap.org/map/#lat=42.971...zoom=12.404439
Tu ima svasta
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je vise do toga sto sam nesto vazda htio vikendicu da podignem blizu neke manje rijeke, kroz nase krajeve prolaze Bukovica i Tusinja mada sam mislio nesto juznije blize PG, primjera radi nisam znao za ovu Malu Rijeku sto se uliva u Moracu na Bioce, kad bude ljepse vrijeme provozacu se tuda da promotrim
Ima li kod nas da se plati izdavanje pasosa po ubrzanoj proceduri i koliko se ceka?
Ne?
Ako imaš nekoga ili da zamoliš tamo pa otprilike 3-4 radna dana ..
Zna li neko od vas, koliko se trenutno krece cijena PVC stolarije (prozora) sa sve roletnama i komarnicima?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A zna li neko dje se moze naci ovakva tipla? Nisam siguran za okov, imali su je. Ostali, tipa Kips, Centrometal..kreteni imaju sajt koji nicemu ne sluzi.
Mozda bi Duch znao
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Može kontakt Nekog Klima majstora. Toshiba je u pitanju, odjednom malo bruji spoljna jedinica, ide pod kožu
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Pusti mi kontakt na PM pa ćemo nešto završiti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks