Bacih sada pogled na estitor dobro sam ti i jeftino rekao![]()
Ne vrijedi eura
Bacih sada pogled na estitor dobro sam ti i jeftino rekao![]()
170-250e je u dajbabe/dahna
Znači 500m od škole oko 200€?
Imam 8000m2 to se ne može prodati?
Bez da se čeka 15god. da neko počne tamo zgradu da pravi.ako grad počne da se širi tamo.
200e (8000m2) 1.6m to mi je nešto premalo za toliko zemlje.
Last edited by Biznismen Podgorica; 05-01-26 at 09:39.
E sad setajte po bjelopavlica da vidite placeve ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo sam se informisao.
Po meni smiješna cijena pa neka leži tako do daljnjeg pa se možda tu napravi neka kuća...
Hvala.![]()
Kako se gađemo, milioni, kamioni, avioni...
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Kolko su placevi po bjelopavlicima? Tipa izmedju spuza i dg?
nisu komunisti no jos turci u taj kraj pravili kanale i odvodili vodu... izmedju imanja, oko imanja - svudje... kapi vode se zadrzavalo nije
u doba komunista se sadilo i bilo je poljoprivrede pa se jos uvijek nesto odrzavalo...
danas - NISTA niko ne odrzava
muka mi je da kacim slike iz telefona danasnje
zvali su me komsije da dodjem da im dam saglasnost da mi sruse prelaz preko kanala jer su tvrdili da je on zakrcio put vodi... nije... srusili su ga, napravice se novi nije problem, polavile su ljudima kuce - ali dalje niz put je kanal polu (ili potpuno) zatrpan, ali ne mozes objasniti ljudima da voda ne moze uz brdo da ide
jer ako se njima vrace voda, a na dio kanala je dubina vode <5cm znaci da je pad na krivu stranu... ali jbg, oce ljudi da zidaju ograde, podzide, kopaju za struju i samo zagrne bager bez da se izvuce gradijent... nekima je i zao da im plac propada u kanal pa zatrpaju i stave cijev fi 200 da radi posao koji je radio kanal metar dubine i slicno...
Па се усуди...
https://www.facebook.com/share/r/14WXjMQKNat/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A u Beri nikad ne plavi... vrhunski placevi na prodaju.. e sve im... kako su zeznuli ljude
Jel ko gleda placeve? Jesu li i dalje po 100 eura))
Dođe li sa parking mjestom ili sa vezom za brodić?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks