Jok, na masti od slanine pri kori![]()
Kako njezno isprigana jaja, na maloj temperaturi, na maslacu?
Mogu na takmicenje :P
Jok, na masti od slanine pri kori![]()
Moram reći da si ti bogatstvo za ovu temu.Nema ništa bolje od ovoga.Kakvo suncokretovo ulje kakvi bakrači.Na tu temu nađoh domaću kobasicu od mangulice ne bi me sektor suhomesnatog pored ovoga nikad mogao gledat.I sve se mislim jel za podvarak/jel za prženje ili roštilj a i ovako mi je bomba.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Koliko je sve ljepše na masti. Ukusnije.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Tigrovo mi hakovala Insta i Pinterest.
Jaja everywhere
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Hahahha jbga - za ishranu ko i za trening
Repetitio est mater studiorum![]()
Ihhh ne umiješ
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hvala na predlozima ko bi rekao da si primorac sem ove stavke maslinovog ulja.A moram priznati, izgleda da je meni najbolje ovako polusušeno nikakvi tretmani.No ostalima će pasti neki od tih recepata.Prosto mi žao i na žar da ga bacim.![]()
Svinjske pihtije (nogice i glava) sabijelim lukom, restovani bubrezi sa crnim, grilovani mozak, pruge i hobotnica zajedno na gradele.
- Ladan ko taština duša -
Da zatvorimo ovu godinu
Svinjski file, pesto sos, slanina i mocarela.
Sretna nova godina
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Маринада испала за десетку. Маслиново уље, чесан, нана, ружмарин, лимун, со, бибер...у блендер. Најмање 4 уре да маринира. Јагњетина као путер.
Хепи Њу Јир народе!.![]()
Last edited by avet; 01-01-26 at 00:55.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sir domaći slan ka Jadran i mastan a suv i preukusan uz domaću mast i jaja.Meni veća gozba ne treba.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Drugi put razbij jaja u teću, umuti, pa u tiganj. Uzmeš viljušku i s njom svo vrijeme "podiži i razmazuj" jaja da ti se napravi lijepa sočna kajgana, neće ti biti suva i s koricom. Ne znam jesam li lijepo objasnila ka što umijem lijepo napraviti al eto
Elem, za promjenu...
![]()
Što je ležao, ležao je, ode u digestivni...
![]()
Zato što su mene tako naučili pa ne dovodim u pitanjea možda i zato što viljuška ima proreze pa kroz nju to fino "propada". Inače kroz lokale ne nude kajganu ili ako je i imaju donesu ti omlet. Valjda im se zalijepi za onu ploču pa im muka guzici da čiste ili stvarno pojma nemaju...
Dobro jutro, evo vi jedno sunce u vidu gibanice na ovu kišu
![]()
Kako si je sačinjela, pozlatile ti se.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Jedne prilike, u jedno selo su mi se smijali kad sam je donijela vele - kakva ti je ovo gibanica u krug i ovako debela?
Reko - strašna![]()
Biće sjutra na tanjiru
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks