A sinoć je ovako bilo
![]()
Jelovica
![]()
A sinoć je ovako bilo
![]()
Let me guess, platice se izvodjacu jos para da sanira stetu umjesto da se kazni isti
Kad se slusaju debili od Oci Podgorice i Dragicevica a ne budite mirodjija svudje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A dje brale trebalo je ljusnuti 100 miliona eura u tunel i put kako bi se prijateljima napravio prilaz do malih hidroelektrana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sinoć prođoh preko Mareze, oprao sam baš dobro podvožje i motorni prostor auta, da je malo dublje bilo ostadoh zaglavljen
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ili je projekat ili je izvođenje radova, nešto od to dvoje je debelo kiksalo. Iz zapisnika nadzora radova to je lagano zaključiti. Ako je tu klizište radi se stabilizacija tla (postoji više opcije), a ako je ista neisplativa onda se put trasira drugom rutom.
Sent from my Motorola 8400
Ko god uzme sledecu fazu auto puta nekad u budućnosti da radi ovo ga slično ceka...
Satelitski resiveri/oprema
Situacija dg-nk zna li jel prohodno glavnim putem?
Ne, naizmjenicno seoskim preko Orje Luke. Magistralom kamioni i veci terenci.
Ne samo da sajt ne radi, nego i kad radi za većinu lokalnih puteva obavještenja su netačna.
Što se opštine Podgorica tiče, gradskog saobraćaja, oni uopšte za ovoliko dana nijesu bili u stanju da obavijeste građane kuda se ne može, kuda može, koje linije su korigovane... Nije da je prvi put, nego stoti, nije da se ranije životi nijesu gubili u ovakvim prilikama.
Građane su preko društvenih mreža ponešto obavještavali građani Tomović, Dragićević i Čolović... Što bi se reklo, too little, too late.
Kroz proscenje ni tad, ni danas evo, nema puta pored Tare...
Moj djed ti je "krivac" i za to i jos nesto stvari (nije finalan spisak):
- kriv je sto je put otisao kroz Polja i sto su im to platili, a ne njegovim Proscencima
- kriv je sto je mijenjao Polja sa Kolasincima za Biogradsko jezero i planinu
- kriv je sto ih je kriuci ranio i zakidao ostale zbog cega je za dlaku zavrsio na Goli otok
- i najveca krivica mu je bila sto se usprotivio izgradnji jalovista u MK kad je trebao da se otvara rudnik... zbog toga je hitno smijenjen i poslat u prijevremenu penziju jer se protivio boljitknu naroda i momentalno oslobodjen svih partijskih funkcija i svega... da nije imao zasluge koje je imao prije toga i za to je mogao na ljetovanje gratis![]()
Nema djaka Podgorica slobodna... od 20 januara pakao
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ka da sva djeca upale po jedna kola, bas bude razlika.
Da cijelu kinu dovedu da radi, ne mogu ga zavrsiti do tada
Ministarka je za TVCG najavila da bi bulevar od Tivta do Jaza trebalo da bude završen do 31. maja.
https://www.cdm.me/ekonomija/vukicev...erane-kolasin/
Vjerovatno je mislila 31 maj 2027
Sent from my MBH-N49 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks