Ja da sam na Bugijevo mjesto udario bi foliju i platio neke random tablice
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
Ja da sam na Bugijevo mjesto udario bi foliju i platio neke random tablice
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Koja havarija od teme
Blu, uletjela si u temu k'o Trump u Venecuelu. Bugi doživio sudbinu Madura
Ja ću sad kao EU u rukavicama da pozovem na smirivanje situacije i poštovanje kulture dijaloga![]()
Last edited by starwalker; 04-01-26 at 23:59.
The more things change, the more they stay the same.
A svi isto mislimo o Trampu
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Не дај се Блу. Форуму је и даље потребан бар један полицајац за морал и етику, баш као што је свијету потребан један Трамп за ту сврху.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
@BAR mi nedostaje iskreno.Nikad prema meni smrad nije ispa.
Last edited by Bluemoon; 05-01-26 at 00:21.
Svete?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Odrađena folija na auto, postavljenje nove tablice, promijenjen lični opis
Prefarbano, sve po želji najmoćnije žene na forumu
Možda i neka teorija ma koliko nevjerovatna bila, dokazi koje ćeš saopštiti biće porazni na svijest nevjerujućih
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 05-01-26 at 12:00.
I u životu.
S tim u vezi moram ti ispričat jednu situaciju vrlo poučnu i za ovu temu.Moj kolega svako jutro je u hotelu doručkovao sa ženom a sto pored bio lik koji se navodno s njima sprijateljio.Jedno jutro doručkujemo on i ja žena mu se uspavala pa me pozvao.Ovaj lik zuri pa mangupski veli jel ti ovo nova kao da baci foru?Kolegi neprijatno zbog mene a ja velik ovome što se tebe to tiče?Gledaj u taj tvoj tanjir.Poslije se izvinjavao njegovoj ženi i ja joj velim mora da je zbog toga.
Smijemo se i dan danas svemu.
Iskrenost, iskrenost je najbitnija u međuljudskim odnosima.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Izgubio ja taj apetit,ali garant![]()
...
Ahahahaha i mensečini.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Kako meni ovakva uciteljica nije predavala...
NASTAVNICA (22) SE GAĐALA JASTUCIMA SA UČENIKOM (12) PA GA SPOPALA Mesecima zlostavljala dečake i slala im GNUSNE PORUKE I SNIMKE
https://zena.blic.rs/lifestyle/nasta...poruke/dynre44
Sent from my S25+ using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 05-01-26 at 17:49.
Daj pi*** strina, jedanod najsimpaticnijih CG bendova novije generacije, nazalost ne kratkotrajnog vec jednokratnog trajanja. Iskren prikaz mentaliteta kroz komediju i bez cenzure.
Nemoj tako. Spolja sam Balkanski hladan kao špricer, unutra se mogu zacrvenjet' od pohvale. A od crvenila se dobijaju unutrasnje upale![]()
To je bilo iskreno, no će još nam ođe napakovat da u tebi tražim muž(jaka)
Uh ovi Rusi su bruka dobri.Tačno se pitam što radio KRŠ se ne prozove nacionalnim blagom jer su ovo danas puštali.
A ne. Ja prihvatam pozive jedino od vise zenki skupa. I da su makar 85% njih supermodeli. Eto da zna ko da se javi![]()
#danebudezabune
Car.
A što se muškaraca tiče jedini muškarac u mom životu je moj sinček uzela sam nam karte da gledamo neko sazviježđe u KIC uz klasičnu muziku.On je meni najbitniji muškarac na planeti.Moj sinček.
Last edited by Bluemoon; 05-01-26 at 22:14.
I meni malikomso sa prizemlja. Vidim postace ozbiljan ulicar ako mu ne dam knjigu, dvije, album, dva i cim dodje vrijeme rakiju dvije. Ima potencijal i za fudbalera Fiorentine i za Al capone-a.
Vidite da godine nisu bitne?![]()
Moj veli prezirem rat, a za lektiru ima Hari Potera i to komentarišemo zajedno iskeno mi je drago što za lektiru nema Poemu Jama od Ivana Gorana Kovačića.
A to za ulicu..vidi imam jednog druga što je reka mene je ulica podigla i mogu ti reć nije nimalo loš čoek a što bi moj otac reka bolje i narkomani da budete samo ne političari, samo od politike ga čuvaj.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks