Većina nas na forumu je da kažem kulturna
I šta šta to smeta, recimo tebi, da budeš u manjini
https://youtube.com/shorts/4xFbFQQfF9E
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
Većina nas na forumu je da kažem kulturna
I šta šta to smeta, recimo tebi, da budeš u manjini
https://youtube.com/shorts/4xFbFQQfF9E
Living on the EDGE side
Last edited by Bugi; 04-01-26 at 18:07.
Jel se to kriješ iza..čopora.
Ti kulturan, ma ajdeeee.Tako mi tvoje kulture, baranske.Barani su vazda bili u kulture.
Last edited by Bluemoon; 04-01-26 at 18:10.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Vi iz Rijeke Crnojevića ste prihvatljivi, ali majkomila kakvi su ovi Barani što je ovo.
Postavi jedan forumaš prije neku noć tačno HIT.
Inspektor iz Bara, inspektor iz Bara.![]()
Last edited by Bluemoon; 04-01-26 at 18:21.
Ahahahahahahahaha
Taman je na temu razlika u godinama nedostajalo još po plemenima da se presaberemo, sve ostalo ste već ubačili u jednačinu
Pa, s istim u vezi da se deklarišem- ako imam imovinu na Rijeku, ne mora značit da sam sa RijekeNo sam još iz grđeg, a ti tamo pokrajvođani su pitoma gospoština za ove moje divljane iz neposredne okoline
Čekam da tema obrne na godine kad su forumaši gubili nevinost, prirodno bi bilo da je to sledeće![]()
Ja mislim da treba neko da joj kaže da je pridjev od Bar - >barski, a ne baranski...
Ja ne smijem, može da se naljuti
Living on the EDGE side
Auh, Blu. Tako mi i treba kad ovu jezičinu ne umijem držat đe joj je mjesto.
p.s.
ja se ne sjećam. godine stigle, nisam siguran je li bio IXX ili XX vijek, jbg![]()
Last edited by Buva+gacce; 04-01-26 at 18:47.
Last edited by Bugi; 04-01-26 at 18:51.
Razlika u godinama +- 10 je sasvim OK. Ali ima jedna mnogo bitnija razlika u godinama od ove. A vidim niko je se ne dotičei ako je skoro pa presudna u funkcionisanju braka.
Mlađa ili starija TAŠTA?!?! Ovo je pitanje koje uslovljava relevantnost svih drugih mitanja![]()
Isto. I tu gdje sam došla isto su me gledale kao zaostalu i taman kao da imam neki problem.
I baš mi je bilo čudno kako je to njima tu skroz normalno da nekog upoznaju na žurci npr i samo završe s njim to veče. Sad vidim da je to tako i u PG, a bgm ranije nije bilo.. ili samo ja nisam imala takvo društvo.![]()
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Razlika u godinama moze biti sarenolika i funkcionalna sve dok ne podrazumijevamo brak. Kad unesemo brak u jednacinu godine nisu bitne, pisi propalo. Salim se naravno ali statisticki je situacija nemilosrdna. Sve manje ljudi zele da postave ledja za bilo sta. U sustini brzo cemo se kso ljudska vrsta....Ajde necu dalje...
a bivalo je i ranije, ćemovsko je bilo aktuelno još prije 20 god i jače (nije bilo ovih stanovanadanova a hoteli bili skupi)
She is only here to annoy herself!
Polakote, jos 7-8-9-10 god da nas masovno poprikljucuju na usb-ove buducnosti pa nece bit' bitne ni godine a ni fizicki osoba. Zamrznite topic do 2037, Demode je![]()
Misliš...ka Walt Disney...
https://youtube.com/shorts/dJ5nFIMFO...7lSBjMJk6w7u3W
Blumun trazis li novog muza na forumu![]()
Ne. Mislim masovno kao evolucija "interneta". . Nego to nema veze sa razlikom u godinama pa necemo tu
Ne no ubijam vrijeme dok čekam sestru od tetke iz Beograda kojoj jebeno let kasni.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks