Dobro ipak su lacmani duze u dranju koze
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da se hocemo odvojiti vise da pochine ostatak CG od nas goozica nenajedenih *bg.![]()
Slikanje racuna i slicnih gluposti, nebitno jel na skijanju ili na moru, nema potrebe ni kometarisati al' da su paprene cijene, definitivno jesu.
---
PS
Jos su digli cijene pica na aerodromu Tivat u onom kaficu, nisu se dosta najeli, sad je definitivno jedan od najskupljih aerodroma u EU. :P
Ima Herceg Novi neku svoju specifičnu pitomost. Naročito kod žena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Gagi je više lošeg rekao za Crnogorce nego li zajedno Manda, Pupin, razni Mićovići, Dajkovići, a od Andilohija da ne pričam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa 80 odsto ljudi koji sara novi sa zastavama i slicno su hercegovci koje smo primili. Dosta njih i dobro se omastilo ali farbaju po vas dan i dizu krstove sve po 10m u visinu ka da si dosao u nazaret
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Uopšte ne osjećam kad tamo odem djelić atmosfere koja se forsira u toj mjeri preko društvenih mreža.Novljani su prije svega gostiprimivi imam nekoliko mjesta đe se osjećam kao kod kuće.Ima par dobrih festivala i čuveni festival stripa.E sad zavisi ko na šta stavi fokus.
Sve je do fokusa.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Al' to i dalje radi nekolicina budala te je to i poenta.
Isto, a ovdje sam od 98. Nece jos da me prihvate kao Novljanina iako ovdje zavrsih osnovnu, srednju, faks, dobih porodicu i sve sto ide uz to, al' nema veze.![]()
Znaci niti 2% atmosfere koju ljudi ovdje opisiju, kao i po raznim socijalnim mrezama, nisam osjetio u Novom osim u onom ludackom periodu razdvajanja od Srbije (tada jeste bilo ludilo). No ajd, sta ce znati neko ko provede u Novom dan-dva godisnje te mu se sve o Novom zasniva na onome sto vidi u medijima (za koje znamo svi kako funkcionisu). Kada je nekome fokus naci najgore uvijek ces ga naci, osim kod sebe naravno.
---
Dal' ima negativnih strana i budala? Definitivno, kao i u svakom gradu, tu nema price.
Iskreno meni je nejasno da tako kroz socijalne mreže Novi doživljava neko ko je u Crnoj Gori.Konkretno Nikšićanima je bliži Novi no ostalima cijelo djetinjstvo se spuštalo tamo do mora.Šetalište mi je najljepše u CG izvan sezone a ima odličnih mjesta đe čovjek kad upozna vlasnika i osoblje uvijek se osjeća ugodno.A to da neće da te prihvate tako ti je sa svim gradovima u CG gotovo kad neko dođe sa strane.Čak i iz drugog grada u CG.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Pa do vas je, znas kad su kod nas u naselje neka djeca krenula da pisu na ogradu kad se vojska na kosovo vrati mi smo ih nacerali da prekrece, ne samo to vec komplet ogradu. Dosli su im i roditelji bili i jbg moralo su da plate tu farbu i da podju za nju
Ako vi soavate a ovi krece po cijelom gradu onda je do vas a ne do 2% ili vam se svidja sta krece
Elem u novi sam cijeli zivot i nakon nove sam bio na dva dana
Ne pisu te budalastine djecurlija, niti se ispusuje ista u sred bijela dana. E to sto nadlezni nece (a i ne mogu da budem iskreno, al' to je vec neka druga tema) bas puno da odrade, jbg.
Da ne bude zabune, meni je svo to ****** isto, nebitno jesul 4C, Nazi shit, ili bilo kakvi ispadi vandalizma.
---
Nego gdje je to krecenje po cijelom gradu? Ozbiljno pitanje, ne salim se.
Naravno da ima a i nije da mi smeta, Nisam odusevljen da se razumijemo
Ma zezam se.
Nego @beatnological ti juče pominja kako se neće Boka odvojiti od Crne Gore da počinete. Kao da ti je od đeda ostala. I onda se čudiš što te neko ne prihvata.
Da me pogrešno ne shvatiš, gotivan si mi, vodom da si skroz ok lik, ali pročitah ovo pa mi malo "zapara uši".
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks