Što je tačno proračunato u tome ako nekog u drugom privlači intelekt i sadržaj ?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
Inteligencija sa ovim stvarima gotovo da ni nema dodirnih tačaka....a tekkkk "dubina"??? ooookle njoj mjesta tu? Stvari su vrlo proste i nije ih nikakav marifet razumjet već ih samo treba osjećat. Kad je brak u pitanju onda instinkt treba da dobije glavnu ulogu u filmu. Proračunatost i ljubav nisu i niti će ikad ići ruku pod ruku.
Manite se filozovije jer ćete se predoziratu sopstvenom tripu.
Što je tačno proračunato u tome ako nekog u drugom privlači intelekt i sadržaj ?
tako isto možeš da kažeš za sve ostalo
She is only here to annoy herself!
Niđe veze.
Sprda se čojek.
Ja sam najbolje funkcionisao s 9godina mlaɗom partnerkom.
Ali to je individualnost.
Kevemine sprdam se. Većinu ovoga što su ove žene ođe pisale je plod proračunatosti. Zato tako olako i mašu sa razvodom kao već unaprijed PRORAČUNATOM opcijom. Toliko daleko su u stanju da idu da vjeruju kako će pronaći čakkk i onu iglu u plastu sijena. A ako je ne pronađu već unaprijed je donesena presuda totalnoj egzekuciji ljubavi kako u sebi tako i čovjeka u koži njihove "žrtve".
Ljubav je OSJEĆAJ koji se ne može objasniti. Kad biste pitali osobu koja STVARNO voli da vam kaže zbog čega(kojih vrlina) je voli ne bi znala sa sigurnošću dat odgovor. Odgovor biste vjerovatno dobili ali bi bio dat onako reda radi jer im nije jasno da je to pitanje NEMOGUĆE obrazložit. Zato što je to stvar osjećaja a ne razuma koji one pošto-poto žele da ubace.
Ovo je ljudima džaba pričat... stvari će i dalje bit onakve kakve su i sad i neće se nikad promijenit. Ali ipak ako koja "nesrećnica" upozna MAČKAkoji umije....ima da joj zavrti tlo pod nogama da ne zna đe se nalazi a ne još da postavlja uslove. Pa bi bila odličan primjerak da je psiholozi upitaju ....zašto ga voli?
Odgovorit ne bi bila u stanju... jer pitanje djeluje šokantno zbunjujuće.
Last edited by pecaros; 04-01-26 at 04:05.
Razvod nije proračunata, već nužna opcija kojom se bira sopstveni mir. A ljubav nije izgovor i ne treba da bude stanje neuračunljivosti zbog koje se ostaje negdje gdje tog mira nema. To bi više bila neka patologija.
Tačno je da je ljubav osjećaj, ali taj osjećaj jeste vezan za ono šta ta druga osoba sve jeste, a to itekako uključuje i um i karakter i dušu.
I to 'gubljenje tla pod nogama' više zvuči kao da misliš na strast, koja je najčešće prolazna, pa bi se onda dalo zaključit da je definicija ljubavi svima različita.
Last edited by Lapis Lazuli; 04-01-26 at 04:50.
Meni od nečijeg intelekta sve više znače neki kodeksi što se vide u kritičnim situacijama.Ne kaže se zalud ne znaš nekoga dok ne potrošite kilo soli ona narodna.
Izdaja je nešto što recimo ne praštam.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Lako je voljeti kad imas aj kad imas prsle carape ... tu se so jede i i sve razlike brisu...
Od dobra se pomame))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 04-01-26 at 07:49.
Prsle čarape, majice se mogu zakrpiti, mada nisu loša ventilacija... vazda posla ima ko oće da radi a ne da šizi i dominiratreba znat' i ućutkat' ženu a za to godine i nisu neki reper
![]()
Razvod nije proračunata opcija nego je OPCIJA.Veliki si valjda znaš šta to znači.Isto tako i ne ulaženje u brak je OPCIJA.Na ovoj temi moš samo o sebi da pričaš a drugima da ne određuješ i morališeš.Niko ne zna u životu što ga čeka.
I bolje ne pričaj o stvarima koje nisi prošao sa samopouzdanjem do neba.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Prsle čarape nešto ne volim, s njima se čoek nekako neprijatno golotinjski osjeća, prsle majice od 20+ godina obožavam i sentimentalno sam za njih vezan, toliko da bih onome ko proba da ih zakrpi ruku polomio
, a da nedajbože proba da ih bači ubilačke misli mi nadolaze, razvod mi u suštini ima jednako smisla i logike koliko i brak, u zavosnosti kako što stoji i postoji, a odnosi između dvoje čeljadi.... eeeee, čak i u ove godine ama pojma ne znam i ne pomišljam da tu razumom što dokučujem, e ne mogu dobačit
Ali sam uspio skontat kako ovo ima veze sa Razlikom u godinama... ako nađete nekog približnih godina, manja je vjerovatnoća da će imat prsle čarape i majice, a ako je puno stariji, šanse za to rastu, e je imao kad skupit kolekciju istih![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Kad to pomenu... prije jedno 25 godina umrije komšinica. Nije bilo kapele, pa naroda u naselje grdilo. Sahrani se ona, i kako je običaj, za dušu pokojnice doma ponovo da se dođe na kafu, rakiju, meze...
Služim s tacnom ko što voli, i u neko doba zaleleče muž pokojnice "Kuku, veli, mene Dese, kako ću sad ja bez tebe, lako je tebi sad!"![]()
Ne bi ni ja ali to mi je broj jedan.
Ahahahaha sjetih se one pjesme ostavi mi kumove, kumove za drugove.![]()
Last edited by Bluemoon; 04-01-26 at 10:13.
evo oduševljen sam i ja sa svojih 50+ hahahahahaha, ozbilnosti i poštovanje definitivno ne zavise od godina. Čovjek je mlad koliko se osjeća mlad, ako mu je cilj da skuplja recke i žene sigurno će uspjeti ako se potrudi ali će sigurno u tom kvantitetu da propušti kvalitet. Razlika u godinama mi nikada nije predstavljala problem, ako je djevojka/žena starija ili mlađa ne bitno je bitno je šta nosi u sebi. Iako uz svo dužno poštovanje ljepšem polu želim da prkomentarišem da skoro pa da ne vidim dovoljno intelektualnu ženu od 25....26...ili mlađu sa kojom bih mogao pričati ili imati temu za razgovor, a da spavamo jedno pored drugog a da ujutro gledamo telefone stvarno ne vidim kao smisao veze
Veća vjerovatnoća je da će mlađi muškarac da vam skuva kafu izjutra, no stariji.
Ovo za ženski dio foruma.
Jess da je komplikovano ali neko može više od nekih drugih da predvidi i iskontroliše buduće događaje(uz dosta sreće naravno).
Ne moram ja da prođem, dovoljno je da vidim druge kako prolaze a i dosta toga ne moram ni viđet čak ni na drugima dovoljno su logične stvari da samopouzdanja ne bi trebalo da smije manjkat.
Ni mrvicu nisam siguran da je od dva zla, zlo razvoda bolja opcija. Osim ako nije neka baš baš teška(maltretiranje) situacija.
Bolje stara djevojka sa sela no mlada iz grada...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam uvjek za to da ona ima oko 25.
I kada sam imao 15 i sa 35 i sa 55 godina.
Vidite kako je jednostavan pogled na svijet, univerzalno
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Jes kod tebe je sve jednostavno.
U teoriji.
I štoš ako ti neka od 25 digne jedra a uzme i mokku za uspomenu.Sudski sve.
A ključeve dade budućem samo tablice promijene.
Last edited by Bluemoon; 04-01-26 at 11:07.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks