Sta je sa Bajkerima? 20 su se poceli prikazivati nema ih sad na sajtu?
Još jedan holivudski blokbaster na temu sprdnje ovog puta glede misije Apolo 11.
Ameri.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jel realno da Disney najavljuje novog Kralja Lavova.
https://m.imdb.com/title/tt13186482/
Bogme i Čarobnjaka iz Oza.
Ali,kako zvučno zvuči Mufasa!Ko je kao mali gledao Kralja Lavova razumjet će zašto.
E ne znam ti za taj a Frozen mi je bio bezveze.
Kad pomenuh meni je ustvari Lion King ostavio snažan utisak kao maloj.Borba između dobra i zla,krug života,osveta,zli vladar,osjećaj krivice.
I ona čuvena scena kad gleda u zvijezde i sjeti se predaka.
Tipična indoktrinacija.Baš zbog toga bi voljela da vidim kakav to model "nude" danas na istoj priči.
Za transformerse ne znam donose li bas veliki novac, par ovih novih i nije neka velika lova, za osmog putnika tek treba da vidimo...
Dinsey je poceo prvo sa Pepeljugom (2015) zaradili skoro 600 miliona na 100 miliona budzeta, onda The jungle Book (2016) i zaradili skoro milijardu, zatim Beauty and th Beast (2017) i zaradili 1,2 milijarde, onda su 2019 The Lion King (1,6 milijardi) i Aladin (1 milijarda), tako da oni su bas poceli da ekranizju sve moguce crtace na ovaj nacin, imas vec gotovu pricu i sve, samo snimaj...
Last edited by Whisperer; 16-07-24 at 12:21.
Jesi vidio trejler za Osmi Putnik?
Xaxa meni je iskreno presmiješno što prave rimejkove izgleda tako im najlakše a opet vrte pare.Znam da se i tebi svidjela ona Djevojka iz Močvare možda bi ovaj opis Osmog Putnika se odnosio na to kad se taj film pogleda da čovjek zna biti to biće u opisu.
nije rimejk, desava se izmedju Alien i Aliens, tj. prvog i drugog filma...
Ne znam jel se ko sjeća Crown sa Brandon Lijem (koji je poginuo od pravog metka u istom) i to je prvi film koji sam gledala u bioskopu (takvud beograd).E sad film je bio kompletni dizastir samo što sam ja kao klinka,ono dođeš u takvud ka derište sve ti izgleda super.Ali,u suštini jes težak treš.
E evo ga opet u drugom izdanju.Šta se dešava sa ovim holivudom wtf imaju li oni ikakve ideje no vade iz pepela još treševe od filmova.
https://www.imdb.com/title/tt1340094/
Da ne viđeh bilbord danas za Joker 2 ne bi znala da ovaj kralj (Bob Živković) sklopio dil sa Cineplexxom.
Odgledaću Joker 2 ali ne očekujem ništa speŠL.
Ben Dover,napisah u prethodnom postu gore nešto o trešu,i vaskrsnuću treša.
Holivud odavno nema kvalitet što se kinematografije tiče,no dobro ima jedan drugi tu aspekt koji je zanimljivo pogledati.Recimo Crown 2 je dobio u modelu neshvaćenog lika sapatnicu a evo u istoj godini i Joker.
To su jednostavno modeli,obrasci,koje diktira Holivud i s te strane cijeli njegov koncept posmatram.
Mission: Impossible - The Final Reckoning (2025) https://www.imdb.com/title/tt9603208...v_t_2_pd_fp1_r
Akcije nikad ne fali, odlicne scene pod vodom, Kruzove ludorije u vazduhu da visi, seta, preskace sa aviona na avion, sve upakovano u dobru ludu akciju...e sad ja sam ukapirao da ce ovo biti kao poslednji film u ovoj fransizi (Spoiler): ali mislim po kraju filma da cemo imati spin-off sa mladjom ekipom, bez Kruza, koji se mozda pojavi za nekih 5-10 godina u nekom nastavku kao mentor ili negativac (sto bi bilo savrseno)...isto tako su pogresno previdjeli pobjednika na predsjednickim izborima...
Last edited by Whisperer; 10-06-25 at 09:20.
moze neki combo? moze, vidi tu do 30€ da zaokruzimo na 50
by the way, 2026. ljudi i dalje sijedaju dje im volja
nothing comes from violence and nothing ever could
Podjosmo porodično u petak, ima nas izbiti neka zena jer smo je zamolili da se prebace na svoje sjediste, jer nama nije prijatno da nas neko diže sa mjesta. Sto ispriča sva silo nebeska, ne daj Boze da smo kakvu pomoć tražili![]()
Bioskopi žive od grickalica, mada i karte su poskupjele. Mislom da je tako svuda.
Bijah juče da gledam Sunđer Boba, kada gospođa sa ćerkicom na naša mjesta. Izvinih se, ona ustade i premjesti se. Sve kulturno. Reče da su joj rekli da sjedne đe god hoće.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Ma stoka, izvinjavam se pravoj stoci.
Nisam odavno otišla iz tih razloga nego baš bih otišla na novi Avatar.Ipak nije isto kad Avatar gledaš na tv-ekranu.Jel bio ko?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
@Bluemoon bio.
Valja ga pogledati u bioskopu. Štaviše, bolje mi je legao nego drugi dio.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Ovo je najgori dio avatara. U nekim momentima sam imala osjecaj da su dodavali scene naknadno, prelazi odjednom.
I sto je nekima bljuc ona americka patetika, jos im je gori humor i jos ponesto sto su dodali. Da ne lajem.
nothing comes from violence and nothing ever could
Eto sad dileme.Ali, više mi pije vodu ovaj drugi post.A đe Amerima je vazda prvi part okey onda idu u forsažu kao nešto novo da naprave a samo pumpaju budžet forma a suštinu ko jebe.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks