Svjež vazduh, lijep dan j svjež Krap u konobi Demidžan.Imaju i flaširani Erdinger pošto u ovo doba godine na mala mjesta točeno ne naručujem.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Eto tako.
Na žalost.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Svjež vazduh, lijep dan j svjež Krap u konobi Demidžan.Imaju i flaširani Erdinger pošto u ovo doba godine na mala mjesta točeno ne naručujem.
Mamicka, tortilja sa piletinom. Meso u tragovima. Samo zelena salata.
Nisam odavno jeo tamo, a bas steta sto im je kvalitet tako opao. Mada su cijenu nagurali na skoro 9,00EUR.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Meni je Per Sempre suviše fensi a lokacija mi je katastrofalna jer ne podnosim city kvart.Dok mi je recimo Lovac na Zlaticu skroz okey sa odnosom kvalitet hrane/cijena i ambijent.Onaj pravi domaćinski.
Pa meni nije fensi, nego knap.
Sve kako treba. I dugu tradiciju i od početka sve bez greške.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Cijena pecenja kod Dragovica jel bio ko skoro? Bi narucio sad za ng
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Nama u Central pointu ima odličnu hranu, jeste najskuplje od svih tih azijskih, ali hrana odlična.
Otvorila se nova pekara pored Zrna na rimskom trgu, Brioš, onako, što znam ... Dva sendviča, jedan kao kocka kroasan mali ( ima baš naziv za to pecivo ne mogu se sjetiti sad ) i jedan cookie - 16eur. Sendviči suvi prilično, cookie fin, ovaj kroasan ok.
Falafel tortilja u Dubai house preukusna.
U subotu pojedoh straaaašan krompir sa topljenim sirevima u Sherpas u Kl. Porcija prilično velika, 8.5eur čini mi se. Kuvano vino bzv, uzeh i jednu papriku sa pavlakom da probam, ništa spec. Ali krompir predobar. Posle u Bjanku na pitu od jabuka sa sladoledom
Stalno mi iskače neki jerry fast food u posljednje vrijeme, reče mi drug da navodno razbijaju sa poslom, je li ko probao?
Ja neđe hamburger, žena neke njihove male palačinke. Hamburger ništa spec, palačinkice ok i to je to.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pica u hotel Bristol na starom aerodromU,jedna od boljih koje sam jeo zadnjih godina.
Kakav im je onaj sos neviđeli se, jerry sos ni pod razno ne stavljajte, neprijatelju onoliko majoneza usuo ne bih, nisu normalni uopšte. Jedan dan sam ih dobro psovao, loše mi je bilo...
Inače, obimne porcije, ne štede vala sastojaka, npr tortilja sa kobasicom mi se dopala, dobro im je uglavnom sve s tim što mi se ne sviđaju njihove sunđeraste kifle mekane u koje prave sendviče.
Nutricija u Nk, nijesam bio bas odavno, njihov neki specijalitet, popeci, nesto rolovano, cevapi,krompir, punjena pljeska, bas je dobro bilo, 1.5 mesa, 25e.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
E ne znam ko je vlasnik, ali skroz dobra hrana, ljubazno osoblje, mene dovoljno.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Kafana "Studenac" kod mosta u Spuž
Roštilj stvarno nije za neku preporuku, klasika ona najprosječnija ali picu odavno ljepšu nisam jeo. Kora savršenstvo a nadjev bruka, preukusna pica bješe. Možda nije izgledna ovako ali nas dvojica dvije pojedosmo pa onda i treću kad druga žena preuze smjenu, čisto da budemo sigurni da će pica bit ista vazda u koju god smjenu da upanemo. Malo drugačija njena bješe ali opet dovoljno dobra da dođemo.
Pica je inače pivska sa kulenom i kobasicama a cijena džabe nešto ja ne znam je li 5-6e ne gledasmo, kačio sam mislim njihov cjenovnik ovdje.
Pica iz prve smjene je prva slika, iz druge druga. Ova prva je bruka mada i druga dovoljno dobra!Na prvu je sve potpoljeno kao uh, sad bi auto upalio da me ne mrzi
Inače žena je doktor za svo tijesto pa veli da se probaju i tortilje njene, to ću za doručak posle praznika neđe.
![]()
Pojedoh u Pizza Bar sendvic sa cupkanom svinjetinom.
Do maloprije sam bio pola sata stondiran.
Rebarca u BBQ sosu u Marianplatz (Minhen u centar) - nikakvi. Što ukus što porcija + skuplja 3e skoro no u Texas što pominjah prije neki dan koja su klasa za ova. Kobasica Debreciner u isti lokal, klasična kurtonka kobasica, meni je ono skoro pa nejestivo, užas ali ukusi se razlikuju jbg, ne bi je držali da ne prolazi sigurno.
Pasulj kod Belog katastrofa, morao sam da ga zovnem i da mu skrenem pažnju (na dostavu poručih), nezačinjeno skroz, zrna pasulja slabo i kuvana, zaprška sa paprom, nikakav, za djecu uzeh imadoše se ispovraćat a obožavaju pasulj. Za sebe uzeh džigericu standardno odlična ali kao da mi manja porcija bi na dostavu no kad jedem tamo
Diavola u Morisson odlična, tamo sam jeo prije i neku piletinu u kornfleksu, sjajna je bila, izgleda drže dobru kuhinju.
Last edited by BiTrAtE; 03-01-26 at 18:16.
Kojčin danas otkad nisam bila.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks