Jeste da si pitao za postpaid , ali baci pogled na ovaj prepaid paket. Plaća se 10 eur mjesecno i automatski se obnavlja . Imas 100 gb mjesecno , 500 min ka svima , 500 poruka i neograniceno u Mtel mrezi. Djeci sam uzeo ovo , i ne razmisljam vise.
https://mtel.me/Privatni/Mobilna/Prepaid/Vrh
Always,forever and beyond ...
Imam već dva broja koje odavno koristim, ne treba mi novi. Ova dosadašnja varijanta mi je odgovarala ali smećari iz Mtela udvostručiše iznos, tako da ću ih otkazati. Inače, ništa mi nema mrznije nego kad se na one čatove obratiš agentu sa konkretnim pitanjem, a on ti pošalje link i kaže, evo pogledajte ovdje našu ponudu.
Zato i pitam, da vidim zna li neko dobar paket, pa bih prebacio broj.
Zna li neko mozda sta se desava sa Poco telefonima kojih vise nema u ponudi i generalno sa ponudom Xiaomi modela koja je kod nas blago receno jadna.
Poco i Redmi su počeli kao serija modela za Xiaomi, a ima makar 5-6 godina da su postali Xiaomijevi podbrendovi. Nešto kao što su OnePlus, Vivo i Realme brendovi iste grupacije, u kojoj je Oppo glavni brend. Vjerovarno Poco ne dolazi u Mi Store jer tehnički nije Xiaomi.
Vidio sam da Tehno plus ima neke Poco modele, nije da ih nema po CG. Sa druge strane, Xiaomi, Poco i Redmi imaju gomilu modela koji su skoro isti telefoni, ali ih ima ili nema na pojedinim tržištima, tako da postoji šansa da neki Poco model kod nas ne može da se nađe, ali može da se nađe skoro potpuno isti telefon u formi nekog Redmi modela.
Šteta što od F3, nema F serije koja je prilično dobra trgovina... Ne znam ni do kojeg su modela dogurali...
Kod nas doma su sad F1, F3 i 2x Note 13 Pro. F1 fercera ka da neće evo 6 godina...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ista je stvar kod mene sa Redmi Note 8 Pro.
Model jednostavno gazi sve što postaviš ispred njega, kamera solidna, baterija top.
A 6 godina već radi.
Doduše nije ni primat Galaxy Note 8 koji ima već 8 godina i radi još bolje od Redmi, ali to su različite klase uređaja (mada sada koštaju veoma slično).
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Poco X7 je već izašao, treba brzo da izađe i F7. Pri čemu ima raznih varijanti tipa obični, pro, ultra... Mada ih ima poprilično koji se prodaju samo u Kini.
Honor planira standardizirati kapacitet baterija u svojim nadolazećim mobitelima. Kako navodi Digital Chat Station, svi budući flagshipi koje Honor planira predstaviti do kraja godine dolazit će s baterijama kapaciteta 7.000 mAh, dok će mobiteli srednjeg ranga imati još veće baterije od 8.000 mAh ili više.
Ovaj potez potvrđuje i nedavno predstavljanje Honora X70 na kineskom tržištu koji dolazi sa silicij-ugljičnom baterijom od čak 8.300 mAh. Za usporedbu, prošlogodišnji Honor X60 imao je bateriju od 5.880 mAh, dok je X60 Pro nudio 6.600 mAh.
S druge strane, Honorov aktualni flagship model, Magic 7 Pro na europskom tržištu ima bateriju od 5.270 mAh, pa bi skok na 7.000 mAh s Magicom 8 Pro mogao biti pun pogodak za mnoge kupce. Ako, naravno, Honor opet ne odluči smanjiti kapacitet za europsko tržište, što još nije potvrđeno.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ima li ko iskustva sa ovim Honor 400? Vala li sto?
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Je li koristio ko Xiaomi Ultra modele? Je li bolji ili lošiji od Samsunga Ultra serije?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Radi li vam NLB aplikacija na Huawei telefonima?
Kako se prijatno iznenadih sa Redmi Note 14 pro 5g!
Dobih ga na poklon.
Kamera top, baterija isto. Prilično brz.
Sve u svemu, odličan telefon za ne mnogo novca, ko ga kupi.
Yep...Xiaomi bi trebalo bez problema, sem CN ROM, da podrzava Google servise...
Radi preko Gboxa...Neka no mi sad najednom ne radi tapatalk... device_not_supported. Ne znam koji mu je...Do skoro sve je funkcionisalo. Mogu lajkovat al ne mogu postovat...
Evo da probam... ako prodje, u pravu si.
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Pozdrav da li možda neko zna đe se u našu državu mogu kupit Realme mobilni telefoni, konkretno mislim na Realme GT 8 Pro.Unaprijed zahvaljujemna informaciji.
Vidim počela prodaja Xiaomi 17T serije.
"Poklon" uz pro model, televizor. Cijena pro modela 1000e. A makseeee...
Ja sam 14T pro nešto oko 700e na rate uzeo, koliko se sjećam.
Da mi treba novi tv, možda bih razmislio, ovako...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks