Imas Lexiu kod mene Laz(Bar), ali od kad imam Launch nisam je palio.
Nisam siguran da može ali probaj, ako ne može ovdje probaj na neko drugo mjesto da je skineš, javi da je dignem nedje na drive ne uspiješ
https://carsoftos.com/programs-for-c...-162-full.html
Last edited by METZ; 01-01-26 at 22:54.
Je li ko skorije kupovao akumulator da preporuči dje da se uzme i koliko je para?
Bilo koji samo da ispoštuje te 2god. garancije.oko 70 ampera...
Last edited by Biznismen Podgorica; 02-01-26 at 10:53.
U zadnje tri godine kupljena tri kod ovog momka(jedan za sina-EBF, jedan za mene-obični i jedan kum uzeo prije neki dan-EBF):
069/069-697...Dragi V.
Dobije se pisana i ovjerena garancija na 2g. cijena malo/ malo više niža no u prodavnice, ne uzima stari aku. Do sad aku slušaju (2x varta, 1x exid)
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Da,odličan momak, pošten i ponudi ti dosta proizvoda a preporuči ono što bi sebi stavio u auto.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Probaj sad.
Prema tome, šta da ti kažem?
Treba li da se "resetuje" BMS kod novijih Renault-a pri promjeni EFB akomulatora, ili ga mogu i sam da promijeniti bez ikakve dijagnostike?
Ako nema potrebe da se resetuje, šta ako kupim veći kapacitet?
Da li ima potrebe da se isprsim pa kupim AGM, snijeg me ne gleda?
Last edited by siux; 02-01-26 at 18:28.
Ja bi svakako zakacio dijagnostiku i registrovao novi akumulator
AGM i EFB nije bas isto sto se punjenja tice, odnosno auto mora znat koji je tip ubacen...
(mada na vecinu novih kola se moze podesiti da li je AGM ili EFB kad registrujes novi akumulator)
Hvala Laz. To sam i planirao, ali bolje da se raspitam.
Imate li mi koga preporučiti? Van toga, ko uopšte radi Renault ozibljno?
Valja registrovati akumulator (najveca glupost ikad ali sta je tu je) i valja stavljati akumulator sa 5 ampera vise.
ko god ima dijagnostiku malo ozbiljniju od one od 6 eura s aliexpresa ti moze zavrsit to
I sa ELM357 i paid apps moze.
I mislio sam da naručim "pravi" ELM357, pa uz DDT4ALL, da vidim šta može.
Da mi nemate šta preporučiti za zamjenu gumica balans štangle za Captura 2?
Last edited by siux; 02-01-26 at 19:16.
Febi, Sidem…
Ja imam Vgate Vlinker BM+ (za bmw kao, ali radi i na ostala kola)
Najbolje potrosenih 40 eura do sad.
Radi sve od kodiranja malo dubljeg, do dijagnostike, samo je softver bitan, a toga ne fali po torentima i sajtovima
Imam neke gremline, promijenio mi se jutros jezik na instrument ekranu sam od sebe tokom noći, a na multimediji nije. I multimedija sjecka.
Uzeću nešto što radi stabilno, gledah kako se aktivira bežični Android auto. Ma da se sad pitam da li se mogu šteknuti u neki OBD port ispod haube, da ne rastavljam plastike oko ladice. A preko "standardnog" OBD porta to ne može.
A što se tiče balans štangle, ove gumice koje nalazim kao da nisu za Captur 2 već za druge modele (po obliku same gumice koja odgovara rebrastoj metalnoj lajsni od drugih Renoa, plus što ih ni ne nalazim na pretrazi na alvadi i sličnim sajtovima). Imam informaciju da Alians to ne mijenja kao gumicu već kao cijelu štanglu, što je dosta para.
Last edited by siux; 02-01-26 at 20:00.
Imas za IOS sve, doduse za IOS se placa jer do sad nije moglo da se sideloaduje (opet nije ni to skupo)
Ja sam jedan android tablet od 10 inca odvojio sam ga samo za dijagnostiku, i na njega imam tonu aplikacija sto rade s ovim adapterom...
Bimmer tool expert(ima neka napredna podesavanja poput ISTA), Bimmer link, Bimmer code, Bimmer utility, Carista, MotoScan, OBD Fusion, Pyclip, Scanmaster, OBD Eleven, OBD Mary...
Sve zahvaljujuci braci rusima sa yandexa, svaka je pro verzija ful otkljucana, i svaki put kad izadje update i ovo krekovano azuriraju.
Generalno na taj tablet ne palim wifi nit imam gugl naloge i ostalo, pa me ne mogu hakovat![]()
Last edited by Laz; 02-01-26 at 20:31.
Ima li neko pristup Audi erWin-u potrebno mi je uputstvo za zamjenu grijača kabine.
Ranije sam ga ja koristio i plaćao pristup(nešto je bilo oko 7€ sat vremena pokupim sve šta mi je potrebno i papa) medjutim prije nekih 15dana su to ukinuli i mogu da ga plaćaju i koriste samo radionice.
Last edited by METZ; 02-01-26 at 21:26.
Motorno ulje 5w40 za benzinca koje uzeti?
Samo da ga ne sipaju u Pavino Polje.
Nije bitna cijena -> samo rekniTe koje i dje da se uzme.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks