Rece đed "Ako vidis wc u snu ne koristi ga! To je prevara"
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Deset Pink Floyd.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 27-12-25 at 01:48.
U moru i moru snova u prekidu imadoh i lucidni san.A možda u jednom trenutku i astral kad gledaš sebe kako spavaš.
Ne znam jel više sinoć spavah ili sam bila budna ali za intenzivne snove se sjećam.Djetinjstvo, uglavnom.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Mislim da mi je ovaj san pod uticajem serije mr Bean koju gledah sa sinom.
Prije aerodroma u nekoj stranoj zemlji sjedoh u kafić a ono zaboravljena beba u hranilice i tražim policiju a istovremeno žurim na aerodrom.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
"Funkcija snova nije ispunjavanje želja nego uravnoteženje ili kompenzacija. Snovi su pokušaji da se razriješe moralni konflikti pojedinaca, pa zato oni ne ukazuju samo na prošlost, nego i pripremaju put za budućnost" - Alfons Meder
Sanjah da sam u Bg na nekakva snimanja s majkom. Završilo se to i idemo nazad letom za Bd. Kuma se nudi da me čeka na Pg aerodrom jer je tu, pa na usput da popijemo i kafu. Reko važi. Slijećemo na Pg aerodrom koji je u snu ogroman, bijelo rozi, naroda grdilo, izlazimo i pojma nemam kako - ali već sam na ulazu ispred kuće. Raspakujem se i uzeh da bacim pogled na one nalaze, kad nalazi uopšte nisu moji, no ladno stoji fotka neke druge osobe i nekih drugih nalaza. Uzimam telefon, kad ni telefon nije moj no neki na preklop i to rozi. Gledam sebe, kad ni farmerice u koje sam nisu moje no neke tuđe. Počinjem da pizdim jer sad opet treba da idem nazad i tražim svoje nalaze, tel, prtljag, znači agonija... Srećom probudih se.
Pozdrav za Solida![]()
A dobro. To se meni često dešava da sanjam i takođe ljude koje znam da ne izgledaju uopštr kako zapravo izgledaju.
A ja saaaaaaaanjaaam, saaanjam da sam s' tooobom, saaaaanjam, rušim sve pred sobom....
Last edited by aLaPaCha; 02-01-26 at 10:29.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Stručnjaci za snove, koja je definicija za san od prije neku noć (meni se to prvi put u životu desilo):
1.Sanjam neki baš lijep događaj (ne bih o detaljima jer su pomalo i sočni)
2.onda se budim i konstatujem da je to samo bio san. Tu se blago razočarah jer je to bio san, ali ne puno jer mi je baš bio lijep.
Međutim, ovo pod 2 je u stvari isto bio san i onda se...
3.stvarno probudih
Što je to neki dupli san ili nešto što ste gore spominjali nekakve paralize?
Sve u svemu baš mi je lijepo pao taj san(snovi), nikakve more, samo blaaaago razočarenje i posle prvog "buđenja" i posle drugog buđenja što je to samo bio san
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Upao si iz sna u san, ne bih rekla da je to paraliza. A ti detalji su isto ključni, nedovoljno je samo blago razočarenje![]()
San u snu.
I meni se desavalo.
Eto, tako mi i treba kad nikoga za ozbiljno ne uzimam, spamujem, sprdam se i kad oču nešto da pitam...trt...
Hahaha.
Inače, baš rijetko pamtim snove. Uglavnom kad je neki teži ili baš lijepi događaj u snu, pa se probudim u sred sanjanja i onda taj san premotam na javi. Tako ga zapamtim.
Joni, koga si sanjao, priznaj!
Ne znam, ako Buva ili extra tako izgledaju, znači da su provaljeni i da su oni lijepe, nježne ženske osobe koje se po forumu pretvaraju d asu muški.
Jagnjad u vučjoj koži
Last edited by joni; 02-01-26 at 11:24.
Ah... puuuste želje![]()
bravo, kako znaš? baš sam bio "zabagovao" u snu. Ono,bio sam pasivni objekat ženske požude u začetku.
I manji je problem što sam "zabagovao" u snu, kolko što se san uvjek završi u začetku ili sredini. Nikad u snu da dođem do trenutka tuširanja, doručka,kafe, svađe...
Ovaj san/snovi bi ipak prije više bili za čika Frojda, to jedino znam
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Znači voliš tuđe sočne detalje na čistac svoje čuvaš jel.
Aj sad šalu na stranu.Evo ti jedna poetika kad kažeš da je to samo san.Ujević misli baš onako kako treba.
Ja snove volim i kad su loši.I ovakvi i onakvi.Jer snovi su kod čovjeka nešto najiskrenije kad se oslobodi svih socioloških stega u realnosti.
Kad ste u socne snove, sanjam nedje jednu profesoricu (znamo se) golu ispred mene i liznem joj kozu od goozice (da ne misli extra da je ass wipe) i govorim joj, pa ti si slana
ali bas u snu osjecam slano
![]()
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks