Neka utrpa do guzica, e sreće dječije jutros, ovi moji se raduju i ovoj bljuzgavici![]()
E kako pljusti silo nebeska...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Oćemo li bit spremni na ovo:
Ili će možda snijeg iznenadit putare u Januar?
Ništa ljepše nego čuti kišu iz kreveta, u polu snu.
Sad mi već smeta, mogla bi da stane.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sinoć je ba lijepo padala ja inače spavam sa otvorenim prozorom bilo ljeti bilo zimi a to se kie tiče jonizirala je vazduh podgorički u fulu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Prvo obilnije padavine kiše koje mogu izazvati probleme, pa snijeg.
Vodotoci u Crnoj Gori rapidno rastu, sjutra je crveni meteo alarm za čitavu Crnu Goru. Obilne padavine i jak vjetar a na udare I veoma jak.
Ako ovako nastavi da raste vodostaj rijeka u Crnoj Gori biće poplava u području Zete i Skadarskog jezera, poplava du bujičnih vodotoka u Crnoj Gori i poplave u slivu Drine i Lima u BiH i Srbiji.
Ubudjasmo se od ovoliko kise....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Juzina mrtva i vruca, taman je bilo zaladilo sa onim predivnim suncem i sad ovo buđavo vrijeme sa jakim vjetrom i dosadnom kisurinom
Mora malo i rain season da nam biljcice udu drecave za 2 mjeseca. Ne kukajte![]()
Info do 8.januara :
● dobre kišne padavine 3 dana PG, NK i Primorje
● ostatak Crne Gore kiša do 6.1. Uveče .
●Pljevlja snijeg 6.1. Uveče
●7.1. Snijeg Kolašin, Žabljak i ostatak sjevera
● Bijelo Polje slab snijeg
UPOZORENJE!!!!
Vodostaj svih rijeka u Crnoj Gori na dan 5.1.2025.godine se duplirao u odnosu na juče, uz današnje padavine biće katastrofalno stanje na terenu. Kiša ne staje do Badnje večeri u Crnoj Gori.
Ajde dako pane taj snijeg vise
Cijevna je na nepune 2 metra od mosta na Kuće Rakića, ako ovako nastavi biće zajebancija (biće onda i svuđe)...
Sad se kupuju placevi.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Kad staje ova guba?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Voda sa Mareze nije za piće ni nakon prokuvavanja
https://www.cdm.me/drustvo/voda-sa-m...-prokuvavanja/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks