Nemam pojma kako se zvao kafić. Zapamtila sam samo da je u starom dijelu grada, presladak, ženstven. Sve su radile neke slatke i preljubazne djevojke.
Sad sam tražila, djeluje mi da je Keiks, po tanjirima i tortama što vidim, ali ne i po lokaciji, jer se sjećam da sam sjedjela napolju i bi pješačka ulica.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Samo Petržalka!
Bio sam na fakultetskom dosklolovavanju svojevremeno u Bratislavi i odgovorno tvrdim da je Gnjilane Dizeldorf za istu!
Popodne čitavo provedeno sa legendom CG i EU...neprocjenjivo!!!
...
Last edited by Mylene; 01-01-26 at 22:24.
Nije. Iskopah slike od tog dana pa preko jedne moje vidjeh polovičan naziv. Ovaj je kafić, ali vidim da izgleda više ne radi. A šteta, baš je bio sladak.
Sjeća li se ko Neven kafića u PG koji je postojao pored hrama prije jedno desetak godina ?
Kako je bio presladak, isto ženstven, baš sam voljela tu da idem.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
aha znam u toj ulici đe je bio ima nekoliko poslastičarnica mislim da je i sad neka na njegovo mjesto, a ta adresa što ti je dao google to im je vjerovatno od kuće đe prave te kolače vjerovatno ih rade još po narudžbini jer skoro svi rade tako
She is only here to annoy herself!
Ladno su ovo Barani sinoć slušali za Novu.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Pa da se podsjetimo
Inspektor iz Bara.![]()
...
Evo pahulja, Podgoričani...
5 минута пахуља па онда 5 дана кише.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ima li neko da nije snimio story za Instagram i da u pozadini ne ide pjesma o snijegu?
Ili ako to ne uradiš zatvore ti profil?
Ada ima, čoče.
Kad smo bili brucoši, zašklapala susnježica a Podgoričani trk u poštu, zovu kući i prijavljuju kako pada snijeg...
Srećna Nova Godina, forumaši. Da više pišete o ljubavi a manje o pipunima. Ljubi brat.![]()
A ne moraju ni da pišu, samo da misle.
Na zdravlje!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Bjutiful.
![]()
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks