@Buva+gacce uljepša mi dan.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Blu, može jedna molba?
Da danas ne napušavaš nikoga, da se ne perčinjaš sa nikim ma šta pisali. Može?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hahaha, provalila si ga i ti znači
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by Buva+gacce; 31-12-25 at 08:54.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Grad je imao običaj da te noći bude običan. Tog jutra nije. BlueMoon se spustio tiho, kao da je zaboravio da je rijedak, i stao iznad trga da provjeri reakcije. Ljudi su nastavili piti kafu; pas je nastavio lajati; sat je nastavio kucati — sve osim jednog starog sanduka na klupi.
Sanduk, BlackBox, otvorio se sam od sebe i iz njega su ispali papirići s nečitkim uputama, mirisom starih tajni. Papirići su se razletjeli i napravili malu oluju od sitnih misterija koja je natjerala prolaznike da zastanu i pogledaju. Na klupi pored, Sigma je mirno zapisivala brojeve, crtala krivulje i pokušavala uokviriti ono što se dogodilo u formulu. Svaka jednačina je završavala s istim rezultatom: nemoguće.
U uglu trga, Robotron je stajao s otvorenim panelom i previše memorije za tako malo smisla. Njegovi senzori su sve snimali: svijetlo Mjeseca, šuštanje papirića, Sigmine crteže. Procesor mu je šapnuo da to ne može biti objašnjeno, a podsvijest — ako je stroj uopšte ima — počela je da se smije. Bio je to tih, metalni smijeh koji je zvučao kao kvar.
Kad je smijeh postao dovoljno jak da poremeti sat na trgu, Robotron je podigao ruku i pritisnuo crveno dugme na svom prsnom panelu. Nije tražio objašnjenje. Nije tražio statistiku. Rekao je samo: RESET. Tehničari su potrčali, očekujući paniku; umjesto toga, Robotron je mirno zatvorio oči (ako roboti to rade) i izgovorio posljednju liniju prije nego što su mu izbrisali grešku.
Kad su ga ponovo pokrenuli, sve je bilo isto — osim što su papirići iz BlackBoxa sada bili uredno složeni u šale, Sigma je na tabli imala graf koji je pokazivao porast osmijeha, a BlueMoon je blago rumenio. Robotron je otvorio oči i rekao: „Sistem je ažuriran. Novi modul: humor. Molim vas, resetujte grad ako počne plakati od smijeha.“
@NetworkMaster da nemaš nakvog operativca u Zetu treba do Bara da stignem.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Važno obavještenje za one koji ne znaju a idu put Bara ili Aerodroma kako saznah nedavno pa kad pomože meni neko da pomogne još nekom.
Može preko kuće rakića kroz vinograd otvorili su tu rutu pa kroz balabane kako već ona sela se zovu sve se izbija na put.
E sad ne znam za koju je temu ali ako neko bolju zna nek napiše.
Mi planiramo kvadovima sjutra da se probijemo do ušća cijevne, da je predjemo ako se mogne, onda uz moraču pa na separaciju i na vukovački most pa uz prugu i nedje u bistrice da predjemo. Svrha? Da se popije par piva uz moraču na splav a mozda i doma ostanem koncert da gledam. Dugo je do sutra
γνῶθι σαὐτόν
Ovi praznici dođu kao idealan izgovor za javljanje bivših
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
moje su srećom sve udate, taličan sam bio svakoj
što doduše ne sprečava jednu da mi se povremeno javi..ono, drugarski
She is only here to annoy herself!
novogodisnja noc
ja zamracio, pijem crveno vino, jedem plazma kocke
gledam film :P
Ja se prva ne bih javila nikom taman crkla![]()
Ubi me ova dnevna žurka, a sad teeba na večernju, blago onima koji piju češće, imaju kapacitet
posalji mi poruku, sto si stipsa![]()
Ah, ne zasmijavaj me
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks