Dje provjereno odraditi kodiranje kljuca, ima li neka topla preporuka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma jok, FWD.
A dje pristupacno, branik off, farovi off, veznik sa hladnjacima off...
Prema tome, šta da ti kažem?
Dje provjereno odraditi kodiranje kljuca, ima li neka topla preporuka?
u kojem gradu?
Pg
Dobro vece svima,interesuje me vase iskustvo..Vozim audi Q5 2014 god 130kw manuelni mjenjac imam problem sa radnom temp kada idem nizbrdo i bez opterecenja pocinje da mi pada temp,promjenio glavni termostat i termostat sto dodje u snopu crijeva i dalje imam isti problem cak sam i vise puta mjenjao jer me majstori ubjedjuju da je do njih,kupio original stavio i opet isto..Zanima me da li je neko imao isti problem..Hvala svima na odgovoru..Ovo su termostati sa kataloskim brojevima Glavni termostat 03L 121 111 AD i onaj na crijevu 1K0121113A.
Jedan tip je imao slican problem, zamijenio sam mu ova crijeva (tu je i nepovratni ventil) i problem je rijesen.
03L 122 157 M
Dobar dan svima, mozda neko ima iskustva da me posavjetuje sta moze biti problem, audi q5 2022 40 tdi 150kw mild hybrid , kupljen sa 164000 iz njemacke, sada ima 168000.. problem je pri ubrzanju od nedje 1300 do nedje 2000 okretaja cuje se kao “fiiiiju” onako glasno zvizdanje i nakon nedje 2000 se uopste ne cuje. Auto hopste ne dimi, ne gubi performanse, bio sam kod vise majstora - svi mi kazu isto: auto je bas bas dobar, nema nista nidje, to je tako.. dal neko ima da me posavjetuje kod kojeg steucnjaka da odem, da mi provjeri ?
Hvala vam unaprijed
Dobro vece ima li neko da prodaje crijevo sa integrisanim nepovratnim ventilom kao sa slike? 03L121157AC
Audi Q5 130 kw 2014 god
Je li potvrdjeno da je to problem?
Problem je sto se ne moze nabaviti samo ventil nego u kompletu.
Ja ovo nemam, jedino iz originala.
Moze u ventil sam bez crijeva ima sifra,ako se radi zamena termostata uraduti Glavni i iza motora pomocni i temp se normalizuje...
Vozih danas Audi A4 B9 2019 karavan 2.0tdi s line...Lijep auto vizuelno, odlicna s line sjedista(koza-stof), dobra pozicija za volanom, fin volan, crno nebo, prostora ima dovoljno, gepeka isto...
Al mi nesto fali...Ne odise mi nikakvim audi kvalitetom, instrument tabla pakao dosadna, nikakvih linija ili dizajna ili necega, samo posadjen onaj ekran od multimedije po sredini, kao da se neko naknadno sjetio.Materijali lise sjedista i volana bas bzv.
Za voznju bas dosadan, predosadan auto, ni motor me nije odusevio ni malo, cak sam razocaran, prilicno trom auto.
Udobnost je dobra, ali je bas bzv auto.
Iz nekog razloga mi je Pasat B8 ostavio utisak kao mnogo bolji i povozniji auto, a trebalo bi da su ista klasa, ne moze bit pasat u klasi sa A6?
Last edited by Laz; 31-12-25 at 13:23.
Koliko KW je taj što si vozio?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
150 konja
I pasat je ovaj isti taj motor...Ali iz nekog razloga je isti taj motor u njega manje dosadan(zivahniji je nekako, a oba auta su fabricka i ispravna) , i materijal instrument table, tapacira, rucki mi je bolji u pasata
A đe će ti 150ks ostavit utisak u A4 karavana
U Golfu su ti ks smiješni, a ne u A4 karavan
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja bih pasta 8 def. poredio sa a6
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Puno te taj Bavarac razmazio, vidim ja...
Šalu na stranu, moguće da je do mape. Sjećam se kada sam sa Golfa V "prešao" na A3 (isto godište, isti motor) da mi je prvo utisak bio upravo koliko je manje startan i koliko je VW bio živahniji u vožnji.
Vjerujem da je kod Audija to malo svedeno i blaže, linearnije, da se bolje uklopi u premium doživljaj i imidž.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks